Zoeken

Coach Tim Stoffer

Coach Tim Stoffer, Harderwijk

Drielandendreef 34 3845 CA Harderwijk Gelderland
3845CA Harderwijk
Gelderland
Website: http://coachtimstoffer.nl
0612297035
Harderwijk, Gelderland
Personal Training

Bedrijfsprofiel

Coach Tim Stoffer is een personal trainings bedrijf in de regio Harderwijk. Hier worden de sporten Kickboksen, boksen, fitness, powerliften, HIIT en zorgsport aangeboden

Informatie

Personal trainer in harderwijk. Personal Training in Harderwijk wordt steeds populairder Harderwijk groeit en de sportiviteit van de inwoners groeit hierin mee. begeleiding. Steeds meer inwoners ervaren de voordelen van een personal trainer De persoonlijke 1 op 1 begeleiding zorgt ervoor dat iedereen kan sporten. zorgsport. Personal training zorgt voor extra motivatie een echte stok achter de deur. personal training kickboksen en boksen. personal training powerliften. beewegagoog. coach tim stoffer... Het belangrijkste doel van personal training is het bieden van individuele begeleiding aan klanten waardoor ze de meest effectieve en persoonlijke sportdoelen kunnen behalen. Deze persoonlijke aanpak wordt in toenemende mate gewaardeerd en gewild door mensen die op zoek zijn naar betere resultaten en ondersteuning bij hun sport avontuur. Coach Tim Stoffer is de personal trainer in Harderwijk. .

Inhoud

  • Skip to content
  • Load more

Belangrijkste producten, dienste, merken

Personal trainingKickboksenboksenfitnesspowerliftenHIITzorgsport

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:personal trainer in harderwijk-kickboksen-powerliften-zorgs

Onze bezoekers over Coach Tim Stoffer

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Coach Tim Stoffer
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Personal Training. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Harderwijk, provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Drielandendreef 34 3845 CA Harderwijk Gelderland, Harderwijk
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!