Zoeken

INTENSIVIVE - Personal Training

INTENSIVIVE - Personal Training, Apeldoorn

Hoornaar 31 7317BR Apeldoorn Gelderland
7317BR Apeldoorn
Gelderland
Website: https://intensivive.nl/
0648958841
Apeldoorn, Gelderland
Personal Training

Bedrijfsprofiel

Wij zijn er voor iedereen die bereid is om aan zichzelf te werken. Dus voel jij je moe en lusteloos of ben jij wat te zwaar en simpelweg niet fit. Laat mij jou dan helpen! Ook ik heb namelijk een mindere periode met weinig energie en mentale veerkracht gekend en weet als geen ander dat je daar niet wilt zijn of blijven, toch?! Waarom trainen bij ons? Wij staan voor flexibiliteit, bij ons is er altijd wel een professionele trainer beschikbaar! Personal Training zo makkelijk mogelijk gemaakt! Inboeken via de app bij de trainer van jou keuze op de tijden die bij jou passen. Overzicht in je kosten, aangezien je simpelweg betaald over wat je afneemt. Gelukkig weet ik ook als voormalig beroepsmilitair en hedendaags Personal Trainer wat er voor nodig is om mentaal & fysiek weer in vorm te komen.Wij zorgen ervoor dat jij snel weer fysieke en mentaal de beste versie bent van jezelf! Meld je nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek!

Informatie

Fysiek & mentaal sterk klik op het whatsapp logo voor direct contact!. Scroll omlaag naar de content Algemene voorwaarden Naar de inhoud springen . Ben jij die gedreven professional die het beste uit elke training weet te halen dan ben ik mogelijk opzoek naar jou! Vereiste afgronde Personal Trainers opleiding beschikt over een eigen kvknr Karakterprofiel een teamplayer die oog heeft voor de wensen en doelen van de klant.

Inhoud

  • Scroll omlaag naar de content
  • Algemene voorwaarden
  • Naar de inhoud springen

Belangrijkste producten, dienste, merken

Personal Trainer

Webwinkel: Nee

Title:personal gym apeldoorn |

Onze bezoekers over INTENSIVIVE - Personal Training

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over INTENSIVIVE - Personal Training
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Personal Training. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Apeldoorn, provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Hoornaar 31 7317BR Apeldoorn Gelderland, Apeldoorn
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!