Zoeken

Tender Fortis

Tender Fortis, Leeuwarden

81069766 8911BL Leeuwarden Friesland
8911BL Leeuwarden
Friesland
Website: https://www.tenderfortis.nl/
088-4048000
Leeuwarden, Friesland
Adviesbureau

Bedrijfsprofiel

Als oprichters van Tender Fortis beschikken wij over meer dan een decennia aan kennis en ervaring op juridisch en schrijfkundig gebied, daarnaast zijn wij ook gedreven en gepassioneerde ondernemers.Jarenlang hebben wij onze eigen inschrijvingen en die van collega’s succesvol uitgevoerd en onze werkprocessen steeds weer verbeterd en vernieuwd. Van kleine aanbestedingen die uitsluitend effect hebben op uw organisatie tot het formaat dat impact heeft op hele regio’s. Bij Tender Fortis staat kwaliteit altijd voorop.”

Belangrijkste producten, dienste, merken

Eerlijk en transparant adviesWij voorzien u van advies tijdens een vrijblijvend gesprek die wij op locatie of via beeldbellen doen. Tijdens dit gesprek stellen wij gericht vragen, om in kaart te brengen over welke middelen en ervaring uw organisatie zelf beschikt.Daarnaast doen wij een inschatting van wat wij denken dat u nodig heeft. Op basis van dit gesprek zullen wij u een eerlijk en gedegen advies geven. Wij benaderen dit op een directe en transparante wijze zodat u een duidelijk beeld heeft van wat u kunt verwachten qua mogelijkheden en kosten.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Onze bezoekers over Tender Fortis

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Tender Fortis
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Adviesbureau. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Leeuwarden, provincie Friesland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
81069766 8911BL  Leeuwarden Friesland, Leeuwarden
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!