Zoeken

Bedrijvengids Friesland

Bedrijfstelefoongids zorgt ervoor dat elk bedrijf in Friesland super snel en gemakkelijk te vinden is! Friesland bestaat uit 27 provincies waar zich wel 647.239 inwoners begeven op een oppervlakte van ruim 5.700 vierkante kilometer! Je kunt dus wel zeggen dat het erg lastig kan zijn om hier de juiste persoon of het juiste bedrijf te vinden. Gelukkig zijn wij van de Bedrijfstelefoongids.nl er voor u, want wij hebben namelijk alle gegevens van de bedrijven die zich in Friesland bevinden gebundeld. Onze bedrijvensgids is (bijna) helemaal compleet en een telefoonnummer, adres of naam opzoeken is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Of u nu opzoek bent naar een restaurant, een autogarage of het nummer van een administratiekantoor, op Bedrijfstelefoongids.nl vindt u gegarandeerd de informatie waar u naar opzoek bent!

Bedrijven gevestigd in Friesland

In de Bedrijfstelefoongids vindt u enorm veel bedrijven die gevestigd zijn in Friesland. Op deze website vindt u alle informatie die u nodig hebt bij het zoeken naar een bedrijf. Niet alleen het telefoonnummer is hier te vinden, maar ook de adresgegevens en de naam van het bedrijf. Het is erg gemakkelijk en de juiste gegevens zijn binnen no time gevonden!

Ontdek Friesland met de Bedrijfstelefoongids

Het is een van de meest noordelijke provincies van Nederland en grenst aan de Waddenzee. Zoals eerder vermeld bestaat Friesland uit een oppervlakte van 5.784 vierkante kilometer. Deze kilometers zijn opgedeeld in 27 verschillende gemeenten met een totaal aantal van wel 647.239 inwoners! De hoofdstad van Friesland is Leeuwarden en bij deze gemeente behoren ook vier van de vijf schiereilanden, dit zijn Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Friesland bestaat voornamelijk uit landbouwbedrijven en akkerbouw en veel bedrijven bevinden zich in de agrarische sector. Welke bedrijven er zich in Friesland bevinden, vindt u allemaal in de Bedrijfstelefoongids!

Categorieën
Plaatsen
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!