Zoeken

Sommy Nails

Sommy Nails, Arnhem

Oostburgwal, 38 6845CZ Arnhem
6845CZ Arnhem
Gelderland
Website: https://sommynails.nl
0628295370
Arnhem, Gelderland
Nagelstudio

Bedrijfsprofiel

Nagelstudio Sommy Nails is een gecertificeerd in allround nagelstylist en speciaal voor Biab, zit in het winkelcentrum De Laar Oost, Arnhem. Met volop mogelijkheden gratis parkeren.

Informatie

Nagelstudio sommy nails is een gecertificeerd in allround nagelstylist en speciaal voor biab zit in het winkelcentrum de laar oost arnhem. Prijslijst #biab Javascript void(0) Ik ben sommy. BIAB staat voor Builder in a Bottle ook wel The Gel Bottle genoemd. met volop mogelijkheden gratis parkeren. ik heb biab (the gel bottle) certificaat gehaald bij maniqo beauty art designers te zwolle en ben gecertificeerd in allround nagelstylist. BIAB nagels zitten tussen gellak en acrylnagel in.

Inhoud

  • Prijslijst
  • #biab
  • Javascript:void(0)
  • Ik ben sommy. ik heb biab (the gel bottle) certificaat gehaald bij maniqo beauty art designers te zwolle en ben gecertificeerd in allround nagelstylist. mijn nagelstudio zit aan de oostburgwal 38, te arnhem, in het winkelcentrum de laar oost, vol op mogelijkheden gratis parkeren.

Belangrijkste producten, dienste, merken

French Manicure, Acryl, Gellak. We gebruiken de volgende merken: Biab, Perfect Match, Gellish, DND...

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:nagelstudio biab in arnhem - sommy nails

Onze bezoekers over Sommy Nails

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Sommy Nails
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Nagelstudio. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Arnhem, provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Oostburgwal, 38 6845CZ Arnhem, Arnhem
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!