Zoeken

PhotoLaP Professional Photographers

PhotoLaP Professional Photographers, Leidschendam

Damlaan 74a 2265AP Leidschendam Zuid-Holland
2265AP Leidschendam
Zuid-Holland
Website: http://www.photolap.nl
06-57584740
Leidschendam, Zuid-Holland
Fotograaf

Bedrijfsprofiel

PhotoLaP Professional Photographers zijn fotografen die met passie en liefde voor fotografie. Onze expertise is portretfotografie, U en uw persoonlijkheid op een mooie natuurlijke wijze vastleggen. In de studio te Leidschendam of op locatie naar keuze in Nederland of Italië. Wij fotograferen persoonlijke portretten en tevens bedrijfs-, familie- en kinderportretten. De portretten die wij fotograferen zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken, zowel zakelijk als privé. Wij nemen de tijd, wij willen u en/of uw bedrijf te leren kennen en ervoor zorgen dat u zich goed voelt. Want wat u voelt, kunnen wij zien, en wat wij zien kunnen wij vastleggen. Het resultaat: een beeld waar u de rest van uw leven blij mee blijft en u dierbaar zal zijn. PhotoLaP is tevens gespecialiseerd in het geven van diverse workshops en natuurlijk kunt u PhotoLaP ook inhuren voor overige fotografiewerkzaamheden.

Belangrijkste producten, dienste, merken

Bedrijfsportret, Persoonlijkportret, Familieportret, workshops

Webwinkel: Nee

Land: ()

Onze bezoekers over PhotoLaP Professional Photographers

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over PhotoLaP Professional Photographers
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Fotograaf. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Leidschendam, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Damlaan 74a 2265AP Leidschendam Zuid-Holland, Leidschendam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!