Zoeken

Rob Reyners

Rob Reyners, Roermond

Evenkamp 10 6041 PE Roermond Limburg
6041PE Roermond
Limburg
Website: http://www.robreyners.nl/
+31613244181
Roermond, Limburg
Muziekschool

Bedrijfsprofiel

Bij muziekdocent Rob Reyners kun je terecht voor zangles, pianoles, trompetles, muziektheorie of solfège (gehoor).Geen klassiek, maar lichte muziek zoals pop en jazz. Rob heeft reeds jarenlange ervaring in het geven van muziekles aan jong en oud; individueel, duoles, vocal group, koor, basisschool en middelbare school.Les op maat geven staat centraal; de lessen voor ieder individu toespitsen op zijn of haar wensen en aandachtspunten.Door zijn ruime podiumervaring weet Rob als geen ander hoe het is om alle benodigde technieken toe te passen tijdens een optreden.Ook hier wordt tijdens de lessen aandacht aan besteed.

Informatie

Nederlands naar de inhoud springen home .

Inhoud

  • Nederlands
  • Naar de inhoud springen
  • Home
  • English

Belangrijkste producten, dienste, merken

Bij muziekdocent Rob Reyners kun je terecht voor zangles, pianoles, trompetles, muziektheorie of solfège (gehoor).Geen klassiek, maar lichte muziek zoals pop en jazz.Rob heeft reeds jarenlange ervaring in het geven van muziekles aan jong en oud; individueel, duoles, vocal group, koor, basisschool en middelbare school.Les op maat geven staat centraal; de lessen voor ieder individu toespitsen op zijn of haar wensen en aandachtspunten.Door zijn ruime podiumervaring weet Rob als geen ander hoe het is om alle benodigde technieken toe te passen tijdens een optreden.Ook hier wordt tijdens de lessen aandacht aan besteed.

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:rob reyners – zanger / muziekdocent / dirigent / componist

Onze bezoekers over Rob Reyners

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Rob Reyners
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Muziekschool. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Roermond, provincie Limburg of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Evenkamp 10 6041 PE Roermond Limburg, Roermond
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!