Zoeken

Boersma parket

Boersma parket, Winsum

Kleasterdijk 47 8831XA Winsum Friesland 8831XA Winsum Friesland
8831XA Winsum
Friesland
Website: http://www.parket-webwinkel.nl
0649356761
Winsum, Friesland
Vloeren

Bedrijfsprofiel

Bij boersma-parket kunt u terecht voor alle soorten vloeren. Wij hebben een ruime keuze aan lamelparket, laminaat, massief houten vloeren, pvc vloeren, traditioneel parket en het onderhoud hiervan.Wij zijn inmiddels alweer een aantal jaar vol goede moed bezig om u als klant te helpen de juiste vloer te vinden, waar wij over het algemeen goed in slagen. Ons assortiment is veelzijdig en de service houden wij graag hoog in het vaandel. Met een team van ervaren parketteurs, gerenommeerde hout en laminaat leveranciers zorgen wij voor een goed eindproduct.

Informatie

. Nu shoppen . Boersma-parket is een parketwinkel die al sinds 2010 de mooiste en beste kwaliteit parket levert aan u als klant.

Inhoud

  • Nu shoppen

Belangrijkste producten, dienste, merken

Lamelparket, houten vloeren, Duoplank, laminaat, pvc, parador, veno, project-floors, Visgraat vloer, Hongaarse punt vloer, Gerflor, Forbo, Meister

Webwinkel: Ja

Land: ()

Onze bezoekers over Boersma parket

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Boersma parket
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Vloeren. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Winsum, provincie Friesland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Kleasterdijk 47 8831XA Winsum Friesland 8831XA Winsum Friesland, Winsum
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!