Zoeken

anti-parkeerpaal.nl

anti-parkeerpaal.nl, Rijssen

Butaanstraat 23 7463PG Rijssen Overijssel
7463PG Rijssen
Overijssel
Website: http://anti-parkeerpaal.nl
0548 - 543 000
Rijssen, Overijssel
Veiligheid

Bedrijfsprofiel

een anti parkeerpaal wordt gebruikt om wildparkeren tegen te gaan dus echt anti parkeren.een anti parkeerpaal is ook handig als een doorgang afgesloten moet worden waar alleen bevoegden binnen mogen komen.het werkt heel preventief tegen ramkraken maar ook tegen diefstallen omdat het niet eenvoudig is een auto naast in de buurt van een pand te zetten om als vluchtauto te dienen bij een inbraak meestal worden overigens de automatische bollards geplaatst om ramkraken tegen te gaan omdat deze geleverd worden in zwaarder materiaal maar ook een standaard anti parkeerpaal kan al heel effectief zijn omdat deze bij een aanrijding ook de auto ernstig kunnen beschadigen

Informatie

De grootste collectie hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering vindt u bij geran bv - direct online bestellen. Een anti parkeerpaal uit het Geran leveringsprogramma is meestal van de fabricant Schake een fabrikant die al bijna 100 jaar op de markt is en een samenwerking met Geran is aangegaan. Een anti parkeerpaal wordt gebruikt om wildparkeren tegen te gaan dus echt anti. Het Geran anti parkeerpaal programma bestaat uit palen van kunsstof gemaakt uit gerecycled kunststof maar grotendeels worden de palen geleverd in vierkantstaal of rondstaal voorzien van een cylinder met europrofiel of een driekantsleutel. .. Een anti parkeerpalen kan geleverd worden in een vaste verwijderbare maar ook neerklapbare versie.

Inhoud

  • Ook 0548 - 543 000
  • Parkeerpaal neem contact met ons op
  • Multifunctioneel sluit venster
  • Tegen 0548 - 541 130

Belangrijkste producten, dienste, merken

anti parkeerpaal , anti parkeerpalen ,

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:anti parkeerpaal | geran hekwerkonderdelen

Onze bezoekers over anti-parkeerpaal.nl

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over anti-parkeerpaal.nl
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Veiligheid. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Rijssen, provincie Overijssel of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Butaanstraat 23 7463PG Rijssen Overijssel, Rijssen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!