Zoeken

Mondhygiënistenpraktijk boxmeer b.v.

Mondhygiënistenpraktijk boxmeer b.v., Boxmeer

Valendries 1 Boxmeer 5831DV Noord-Brabant
5831DV Boxmeer
Noord-Brabant
Website: http://www.mond-hygieniste.nl

Boxmeer, Noord-Brabant
Alternatieve genezers

Informatie

Een bezoek aan de mondhygië nist. Beter bijten leuker lachen. beter bijten leuker lachen. Een leven lang een gezonde schone mond. een leven lang een gezonde schone mond. Wie wil dat nou niet? Uw mondhygi ne kunt u zelf positief be nvloeden door goed te poetsen en ook de ruimtes tussen tanden en kiezen te reinigen. wie wil dat nou niet? uw mondhygië ne kunt u.... Waarom? De mondhygi nist de specialist op het gebied van preventieve mondzorg kan een extra belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van uw mondgezondheid. Ieder gebit krijgt te maken met tandsteen of aanslag. Ook gevoelige tandhalzen en bloedend (ontstoken) tandvlees zijn veelvoorkomende ongemakken. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het verstandig om vanaf jonge leeftijd een mondhygi nist te bezoeken. Naast preventieve mondzorg werkt de mondhygi nist samen met u aan het behoud van uw gebit wanneer er sprake is van parodontitis. Dit is een kaakbotontsteking die bij ongeveer 45% van de volwassenen voorkomt. U kunt zonder doorverwijzing bij de mondhygi nist terecht. We werken nauw samen met de tandartsen uit de regio en stemmen de behandeling in overleg met u zo goed mogelijk op elkaar af. Breng eens een bezoekje aan de Mondhygienist. Graag werken we samen met u aan gezond tandvlees en een verzorgd gebit. Graag tot ziens Claudie Martens Mondhygienist .

Inhoud

  • Mondhygiënistenpraktijk home
  • Boxmeer behandelingen
  • Kies voor je gebit praktijk hygiëne

Webwinkel: Nee

Land: ()

Onze bezoekers over Mondhygiënistenpraktijk boxmeer b.v.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Mondhygiënistenpraktijk boxmeer b.v.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Alternatieve genezers. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Boxmeer, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Valendries  1 Boxmeer 5831DV Noord-Brabant, Boxmeer
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!