Zoeken

Retro-recherche

Retro-recherche, De Bilt

Dorpsstraat vo steenstraat 37 De Bilt 3732HG Utrecht
3732HG De Bilt
Utrecht
Website: http://www.retro-recherche.nl

De Bilt, Utrecht
Antiek en kunst

Informatie

Retro-recherche antiek en interieur uit de periode 1920-1940. Retro-Recherche speurt in binnen- en buitenland naar originele interieuritems uit de Art-Deco periode ( 1920-1940). art deco art nouveau craquele beelden keramiek. Maar ook als wij iets oudere of jongere objecten tegenkomen die daar qua stijl bij passen nemen wij deze mee voor onze sfeervolle winkel. retro recherche de bilt utrecht. Wij kijken vooral uit naar meubilair verlichting klokken spiegels glas aardewerk en tuinartikelen van voornamelijk Franse origine. de retro-recherche is de art deco specialist in de regio utrecht.. En hebben wij niet direct wat u zoekt dan proberen wij het desgewenst voor u op te sporen. Retro-Recherche kenmerkt zich door een persoonlijke benadering verrassende adviezen en betaalbare prijzen. Een bezoek is zeker de moeite waard. Want misschien hebben wij inmiddels gevonden waar u zelf al tijden naar speurt. Wij zijn geopend op vrijdag & zaterdag van 12.00 - 18.00 uur. En wilt u op andere dagen langskomen dan bent u van harte welkom na een telefonische afspraak. Het is sowieso verstandig om vooraf even te bellen of wij er zijn omdat onze winkel incidenteel gesloten is..

Inhoud

  • Art deco - lang en -
  • Artdeco aanmelden
  • Dertiger jaren winkelwagen
  • Jaren 30 mijn account

Webwinkel: Nee

Site IP:82.150.137.94

Land:Netherlands (NL)

Title:retro-recherche - retro-recherche is de art deco specialist in de regio utrecht.

Onze bezoekers over Retro-recherche

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Retro-recherche
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Antiek en kunst. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats De Bilt, provincie Utrecht of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Dorpsstraat vo steenstraat  37 De Bilt 3732HG Utrecht, De Bilt
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!