Zoeken

MIO MIO

MIO MIO, Weert

Hoogstraat 8 6001 EV Weert Limburg
6001EV Weert
Limburg
Website: https://www.pizzamiomio.nl/
0495 630 375
Weert, Limburg
Restaurant

Bedrijfsprofiel

Hier kun je genieten van een authentieke Italiaanse ervaring. Onze prachtige houtoven is hét hart van ons restaurant, waarin we de heerlijkste Napolitaanse pizza's bereiden. Maar Mio Mio is meer dan alleen pizza! Het is een plek waar je samenkomt met vrienden en familie om te genieten van goed gezelschap en uitstekend eten. Ons concept stelt je in staat om verschillende gerechten te delen terwijl je geniet van een gezellige sfeer en een goed glas wijn. Van verfijnde klassiekers tot verrassende nieuwkomers, we hebben voor elk wat wils.Alles bij Mio Mio ademt de authentieke sfeer van Italië. Van de ingrediënten in onze gerechten tot de drankjes aan de bar, alles wordt rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Zo kun je bij ons écht Italiaans genieten! Of je nu langskomt voor een borrel of voor een uitgebreid diner, bij Mio Mio ben je altijd aan het juiste adres. Dompel jezelf onder in de smaken en de sfeer van Italië en laat je verwennen door alles wat wij te bieden hebben.

Informatie

Ons concept stelt je in staat .

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:we zijn snel terug | pizzamiomio.nl

Onze bezoekers over MIO MIO

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over MIO MIO
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Restaurant. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Weert, provincie Limburg of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Hoogstraat 8 6001 EV Weert Limburg, Weert
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!