Zoeken

SQQUADD

SQQUADD, Helden

Loo 27a 5988 PC Helden Limburg
5988PC Helden
Limburg
Website: https://sqquadd.com/
+31 (0)85-1308217
Helden, Limburg
Kleding

Bedrijfsprofiel

Uit liefde voor kwaliteit en comfort is SQQUADD ontstaan. Voor een dagelijks item als sokken of ondergoed, vonden wij één ding het allerbelangrijkste: het moet wel lekker zitten en lekker blijven zitten! We deden onderzoek, voerden gesprekken met veel leveranciers, bezochten fabrieken en testten materialen. Met bamboe was het love at first sight. Geen blinde liefde, maar echte soulmates. De mogelijkheden en voordelen van bamboe zijn eindeloos. Voor ons de reden om de beste duurzame bamboe sokken te ontwikkelen en iedereen de kans te geven zijn of haar voeten te beschermen. Verder hebben we nu ook het ideale bamboe ondergoed ontwikkeld.

Informatie

Bamboe sokken die stijvol en zacht zijn? basic of opvallende kleuren? hypoallergeen antibacterieel en naadloos. Je merkt het verschil direct als je ze aantrekt kwaliteit! Daarom werkt SQQUADD met 100% bamboetouw. bestel met korting bij sqquadd!. Dit natuurlijke product van sterke vezels zorgt voor antibacteri le sokken die ademen.

Inhoud

  • {title}
  • ? 0,00 0 cart
  • Beheer leveranciers
  • Beheer diensten
  • Beheer opties
  • Ga naar de inhoud
  • Bekijk voorkeuren

Belangrijkste producten, dienste, merken

Bamboe sokken, bamboe heren sokken, bamboe dames sokken, bamboe kindersokken, bamboe sneaker sokken, bamboe enkel sokken, bamboe ondergoed, bamboe boxer, bamboe boxershorts

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:bamboe sokken voor dames, heren en kinderen - sqquadd

Onze bezoekers over SQQUADD

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over SQQUADD
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Kleding. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Helden, provincie Limburg of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Loo 27a 5988 PC Helden Limburg, Helden
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!