Zoeken

Keuken wrappen

Keuken wrappen, Goirle

Pater Pirestraat 3 5051 WG Goirle Noord-Brabant
5051WG Goirle
Noord-Brabant
Website: https://www.keukenwrapbenelux.nl/
0850605379
Goirle, Noord-Brabant
Keukens

Bedrijfsprofiel

Of u nu een beperkt budget heeft of niet, uw keuken zou het middelpunt van uw huis moeten zijn - de plek waar iedereen bijeenkomt om te eten en te genieten. Creëer een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt! Bent u klaar om uw keuken te upgraden? Een grootschalige renovatie is niet nodig! Met keuken wrapfolie kunt u snel en gemakkelijk een frisse look creëren. Maar welke soorten folie zijn geschikt? Wat zijn de kosten van een keuken wrap en hoe gaat u te werk voor en na de installatie? Hier vindt u alle antwoorden!Het wrappen van uw keuken is een betaalbare en eenvoudige manier om nieuw leven in uw keuken te blazen. Door kasten, lades en andere oppervlakken te bedekken met plakfolie, kunt u de uitstraling van uw ruimte veranderen zonder nieuwe kasten te kopen! Er zijn talloze stijlopties beschikbaar - van klassieke matte afwerkingen tot werkbladen die echte marmeren bladen nabootsen - waarmee u in slechts enkele uren een volledig gepersonaliseerde esthetiek kunt creëren. Waar wacht u nog op om deze snelle en betaalbare methode te gebruiken om uw keuken te renoveren?

Belangrijkste producten, dienste, merken

Keuken wrap

Webwinkel: Nee

Land: ()

Onze bezoekers over Keuken wrappen

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Keuken wrappen
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Keukens. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Goirle, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Pater Pirestraat 3 5051 WG Goirle Noord-Brabant, Goirle
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!