Zoeken

Q-Advise

Q-Advise, Leiden

Bargelaan 200 2333 CW Leiden
2333CW Leiden
Zuid-Holland
Website: http://www.q-advise.com
+31 (0) 85 06 00 660
Leiden, Zuid-Holland
Adviesbureaus

Bedrijfsprofiel

Q-Advise is een onafhankelijke Microsoft licentie advies firma die gespecialiseerd is op het gebied van Software Asset Management en alle facetten daarvan zoals contactonderhandeling & licentiemanagement. Bij Q-Advise helpen wij klanten een optimale balans te bereiken tussen de performance van hun IT en de hieraan gerelateerde kosten. In veel gevallen kan het namelijk slimmer en goedkoper! Hierin zijn wij, in tegenstelling tot andere partijen, compleet onafhankelijk. Wij werken en denken onafhankelijk van softwarefabrikanten als Microsoft, Oracle, IBM en SAP en haar partners. Wij zijn bewust geen partner van een softwarefabrikant. Dat betekent dus ook dat wij geen betalingen ontvangen van een partij als Microsoft, iets wat andere partijen niet kunnen stellen. Mede hierdoor kunnen wij de licentieregels toepassen in het belang van de klant én worden wij niet gestimuleerd door omzet en provisies. Aan de hand van de wensen en roadmap van de klant creëren wij de optimale contract- en licentiestructuur. In het geval van een audit- of friendly review assisteren wij de klant in het reduceren of wegleggen van compliance claims. Q-Advise heeft momenteel een breed aanbod aan services op het gebied van licentiemanagement. ⭐️Contractonderhandeling⭐️Benchmarking ⭐️Audit & review-support ⭐️Softwareoptimalisatie ⭐️Compliance-claims ⭐️Partnerselectie ⭐️Tweedehands software Veel organisaties zijn u voorgegaan en hebben grote besparingen weten te realiseren dankzij onze onafhankelijk werkwijze en inzet. WIlt u meer willen over wat Q-Advise voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van licentiemanagement, softwarecontacten en waar de besparingskansen liggen? Neem dan gerust contact met me op, of stuur een connectieverzoek!

Informatie

Q-advise is your independent licensing & cloud expert. Do you doubt the reseller s advice? or the vendor s proposal? We read and apply the licensing rules from the client s perspective never allowing ourselves to be led by vendors resellers or auditors. we help you with expert advice when purchasing and managing microsoft licenses & cloud. Within one day we are able to analyse the vendor s or a reseller s advice proposal and then indicate whether this offer is appropriate.

Inhoud

  • Cookie settings
  • +31 85 06 00 660
  • Contact us
  • +32 3 456 27 05
  • Save & accept
  • Accept all

Belangrijkste producten, dienste, merken

⭐️Microsoft Contractonderhandeling⭐️Benchmarking ⭐️Audit & review-support ⭐️Softwareoptimalisatie ⭐️Cloud optimalisatie ⭐️Compliance-claims⭐️Licentie optimalisatie ⭐️LSP Partnerselectie ⭐️Tweedehands software

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:your independent microsoft licensing & cloud advisors

Onze bezoekers over Q-Advise

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Q-Advise
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Adviesbureaus. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Leiden, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Bargelaan 200 2333 CW Leiden, Leiden
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!