Zoeken

ThuisinThema

ThuisinThema, Tilburg

Veerse Meer 7 5032TV Tilburg Noord-Brabant
5032TV Tilburg
Noord-Brabant
Website: https://www.thuisinthema.com

Tilburg, Noord-Brabant
Speelgoed

Bedrijfsprofiel

De krimpfolie specialist van Nederland. Je kan bij ons terecht voor de leukste knutselpakketten voor jongens en meisjes. Krimpie dinkie met thema of zonder.

Informatie

Wij zijn de krimpfolie shop van nederland & belgie. Elke dag pakken wij met zorg jouw bestelling in. van knutselpakketten voor kinderen tot aan leuke krimpie dinkie met thema' s. Een bestelling die voor 12. het grootste assortiment voor goede prijzen. 00 uur bij ons binnenkomt wordt dezelfde dag nog ingepakt en verzonden. . Wij verzenden al onze krimpfolie knutselpakketten met Post NL. Het inpakken doen wij niet alleen. Wij werken samen met een dagbesteding van Amarant. Bij Amarant werken mensen met een beperking. Wij vinden het erg belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op deze wijze een kans krijgen om zich te ontwikkelen en zich waardevol te voelen. En in n klap hebben wij er gewoon een kleine 20 collega s bij. Fantastisch toch!.

Inhoud

  • Sluiten
  • Menu
  • Accepteer
  • Toevoegen aan winkelwagen
  • Nieuwste producten
  • Bestsellers

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:dé krimpfolie specialist van nl & be | thuisinthema

Onze bezoekers over ThuisinThema

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over ThuisinThema
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Speelgoed. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Tilburg, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Veerse Meer 7 5032TV Tilburg Noord-Brabant, Tilburg
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!