Zoeken

kervana

kervana, Amsterdam

poortland 194 amsterdam 1046bd AMSTERDAM Noord-Holland
1046bd Amsterdam
Noord-Holland
Website: https://kervana.nl/
0202442811
Amsterdam, Noord-Holland
Loodgieters

Bedrijfsprofiel

Loodgietersbedrijf Kervana is werkzaam in de regio Amsterdam en is een allround loodgieter specialist. Wij zijn dagelijks actief met zaken als sanitair installatie, vloerverwarming plaatsen en complete badkamerrenovatie projecten. Echter is dit niet alles. Zo kunt u ons ook aannemen wanneer u hulp nodig heeft bij CV en ketel, gasinstallatie, airco of natuurlijk waterinstallaties en alles wat daar bij komt kijken

Informatie

Loodgieter te amsterdam. De passie voor het vak van loodgieter. sinds 1999 actief in de regio. krijgt de oprichter tijdens zijn stageperiode aan de MTS installatietechniek. allround loodgietersdiensten sanitair-renovatie & vloerverwarming. Hij wordt steeds uitgedaagd om oplossingen aan te dragen voor het verloop van- en naar knooppunten van water- licht- en gasleidingen die door de woningen of gebouwen liepen bij nieuwbouw of renovatie projecten. ook airco & cv. De meest wijze les die hij heeft geleerd tijdens zijn stage is Vooral het belang van een goed functionerend leidingen systeem waarbij de ruimte zo effici nt mogelijk wordt gebruikt..

Inhoud

  • Navigation
  • Bel (+31) 020-2442811
  • Diensten
  • 020-2442811

Belangrijkste producten, dienste, merken

loodgieter

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:loodgieter amsterdam | kervana sanitair renovatie & installatie

Onze bezoekers over kervana

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over kervana
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Loodgieters. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Amsterdam, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
poortland 194 amsterdam 1046bd AMSTERDAM Noord-Holland, Amsterdam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!