Zoeken

Praktijk Rozenhart

Praktijk Rozenhart, De meern

Nirrewortel 1 3453 VP De Meern Utrecht
3453VP De meern
Utrecht
Website: https://www.praktijkrozenhart.nl
+31652682811
De meern, Utrecht
Alternatieve genezers

Bedrijfsprofiel

Als holistisch therapeut, kindercoach en Reiki Master werk ik vanuit een persoonlijke en holistische aanpak. Dit betekend dat ik naar jou of jouw kind in zijn / haar geheel kijk; fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ik help mensen bij lichamelijke en geestelijke klachten. Je kunt tevens terecht met problemen die te maken hebben met angsten, trauma's en andere persoonlijke processen. Dit doe ik o.a. door Reiki behandelingen en de Reiki cursussen 1, 2 en 3 aan te bieden, klankschalen sessies en geleide meditaties te geven. Daarnaast heb ik mij ook gespecialiseerd als HSP kindercoach. HSP staat voor Hoog Sensitief Persoon. Heel veel kinderen zijn bijvoorbeeld erg gevoelig voor aanraking, bepaalde stoffen, geluid of andere zaken. Soms op zo een manier dat het kind er last van heeft. Als HSP kindercoach kan ik met jouw kind samen kijken waar het behoefte aan heeft en tools en handvaten aanreiken om op een andere manier om te gaan met de hooggevoeligheid.

Informatie

Holistisch therapeut hsp kindercoach reiki master. Als holistisch therapeut kindercoach en Reiki Master werk ik vanuit een persoonlijke en holistische aanpak. ook een reiki cursus klankschalen meditatie vind je bij praktijk rozenhart de meern - utrecht. Dit betekend dat ik naar jou of jouw kind in zijn haar geheel kijk fysiek emotioneel mentaal energetisch en spiritueel.

Inhoud

  • Vleuten 06-52682811
  • Therapie home
  • Holistische even voorstellen
  • Utrecht wat doe ik
  • Kindercoaching reiki behandeling
  • Persoonlijk klankschaal concert
  • De meern reiki cursussen
  • Leidsche rijn reiki 1
  • Klankschalen reiki 2
  • Reiki reiki 3a

Belangrijkste producten, dienste, merken

Holistische therapie, kindercoaching, Reiki, Reiki cursussen, klankschalen sessie en meditaties

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:hsp kindercoach, reiki master en klankschalen | utrecht

Onze bezoekers over Praktijk Rozenhart

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Praktijk Rozenhart
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Alternatieve genezers. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats De meern, provincie Utrecht of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Nirrewortel 1 3453 VP De Meern Utrecht, De meern
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!