Zoeken

Kazoo Campers

Kazoo Campers, Groningen

Egersundweg 11a 9723JM Groningen Groningen
9723JM Groningen
Groningen
Website: https://kazoocampers.nl/
0618804520
Groningen, Groningen
Campers caravans

Bedrijfsprofiel

Kazoo Campers: voor het kopen van campers in Groningen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden echter meer dan een doorsnee camperwinkel. Waar wij ons namelijk écht mee onderscheiden in onze passie voor camper inbouw. Een ordinaire bestelbus toveren wij moeiteloos om tot een camper op maat. Bovendien verzorgen wij als veelzijdige camperspecialist de inbouw voor 2 persoon campers, motorsport campers en zelfs elektrische campers. Kom gerust eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie

Iedereen heeft vrijheid nodig. Onlangs hebben we camper Jos bij Erwin gehuurd. en weinig dingen zijn zo vrij als een voertuig met alles wat je nodig hebt erin en de mogelijkheid om elk moment naar de volgende prachtige plek te gaan. De reis begon anders dan gepland door een defect aan de camper Erwin is hier ons prima in tegemoet gekomen. daarom staan de kazoo campers compleet voor je klaar. Uiteindelijk twee mooie en probleemloze weken in Schotland gehad met een camper die fijn rijdt en ons van alle gemakken heeft voorzien. beddengoed ligt erin. mijn campers zijn de leukste van nederland. kijk maar.. We zijn enthousiast geworden over het kamperen met een camper..

Inhoud

  • 0618804520
  • Call now button
  • Kazoo campers
  • Skip to content

Belangrijkste producten, dienste, merken

Mercedes camper, camperombouw, buscamper, occasion camper

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:kazoo campers groningen | verkoop van nieuwe campers voor tweedehands prijzen

Onze bezoekers over Kazoo Campers

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Kazoo Campers
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Campers caravans. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Groningen, provincie Groningen of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Egersundweg 11a 9723JM Groningen Groningen, Groningen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!