Zoeken

Autoinkoopbod Rotterdam

Autoinkoopbod Rotterdam, Rotterdam

Lepeltjesheide 5 3069 LE Rotterdam Zuid-Holland
3069LE Rotterdam
Zuid-Holland
Website: https://www.autoinkoopbod.nl/auto-inkoop-rotterdam/
0651493536
Rotterdam, Zuid-Holland
Autobedrijven

Bedrijfsprofiel

Wanneer u uw auto wilt verkopen kunt u bij ons terecht! Wij kopen dagelijks voertuigen en oude auto’s in Rotterdam voor onze eigen voorraad.Hierdoor hebben wij altijd interesse in elk merk en type sloopauto.Heeft u een auto die overbodig is geworden in Rotterdam? Wij kopen graag uw sloopauto in Rotterdam!. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto online aanbieden. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor vragen. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag bij een inkoper terecht komt.

Informatie

Auto inkoop heeft u een auto in rotterdam staan of in de omgeving. Vanaf 1 januari 2020 mogen oude dieselauto s van voor 1 januari 2001 weer de binnenstad in. meld u auto aan en ontvang binnen 24 uur een bod op uw auto. Daarnaast mag u ook weer met benzineauto s van voor 1992 in de milieuzone van Rotterdam rijden. geheel vrijblijvend! rdw. De milieuzone in Rotterdam geldt nu alleen voor vrachtauto s met een emissieklasse 3 of lager.

Inhoud

  • Tel:06 51493536

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:auto inkoop rotterdam, bied hier uw auto aan! autoinkoopbod.nl

Onze bezoekers over Autoinkoopbod Rotterdam

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Autoinkoopbod Rotterdam
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Autobedrijven. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Rotterdam, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Lepeltjesheide 5 3069 LE Rotterdam Zuid-Holland, Rotterdam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!