Zoeken

Letseldirect Letselschade Advocaat

Letseldirect Letselschade Advocaat, Roermond

Looskade 20 6041 LE Roermond Limburg
6041LE Roermond
Limburg
Website: https://letseldirect.nl
0850606999
Roermond, Limburg
Advocaten

Bedrijfsprofiel

Letseldirect is uw letselschade advocaat gevestigd in Roermond. Wij maken ons hard voor de belangen van letselschade slachtoffers. Lijdt u schade door een ongeval? Dan kunnen wij voor u een schadevergoeding claimen. Uw letselschade advocaat.

Informatie

Letseldirect letselschade advocaat helpt slachtoffers met letselschade. Indien u schade lijdt door toedoen van een ander heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding. d advocaat in limburg. Ook als u door eigen toedoen schade lijdt kunt u in sommige gevallen recht hebben op een schadevergoeding. wij claimen uw schadevergoeding. Dat kan bijv. bel 085 - 0606 999. het geval zijn als u een auto-ongeluk heeft gehad en u heeft een SVI (schadeverzekering inzittenden) bij uw autoverzekering afgesloten. Ook komt u in aanmerking voor een schadevergoeding als u als een schuldloze inzittende bij een aanrijding of een ander ongeval betrokken bent geweest. Een schuldloze inzittende of een schuldloze omstander (ook wel schuldloze derde) genoemd heeft in beginsel altijd recht op een schadevergoeding. Ook indien er geen duidelijkheid bestaat over de aansprakelijkheid. De verzekeraar waar u zich tot richt zal uw schade moeten vergoeden. De verzekeraar kan wel zodra er duidelijkheid is over aansprakelijkheid de aan u betaalde schadevergoeding weer verhalen bij de aansprakelijke partij. Als u een ongeval overkomt op het werk (bedrijfsongeval) is uw werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk voor uw schade. Ook als er door uw werkgever maatregelen zijn getroffen om het ongeval te voorkomen kan uw werkgever alsnog aansprakelijk zijn voor het arbeidsongeval. Daarom adviseren wij u om altijd en zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen adviseren en u mogelijk kunnen bijstaan bij het claimen van uw schadevergoeding. Wij staan slachtoffers gratis bij..

Inhoud

  • Skip to primary navigation
  • Skip to footer
  • Leg uw zaak aan ons voor
  • Gratis advies
  • Skip to main content
  • Bekijk de hele lijst
  • Return to top

Belangrijkste producten, dienste, merken

Letselschade Advocaat. Letsel advocaat. Advocaat na een ongeval. Schadevergoeding claimen. Schade verhalen. Whiplash advocaat. Auto ongeluk advocaat. Hondenbeet advocaat. Advocaat Schade. Bereken van letselschade. Schadevergoeding berekenen.

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:letseldirect letselschade advocaat. krijg uw schadevergoeding!

Onze bezoekers over Letseldirect Letselschade Advocaat

  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    10.0
    1 beoordelingen
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    10.0
    1 beoordelingen
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    10.0
    1 beoordelingen
  • Totaal:
    10.0
    3 beoordelingen
Geef uw mening over Letseldirect Letselschade Advocaat
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Advocaten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Roermond, provincie Limburg of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Looskade 20 6041 LE Roermond Limburg, Roermond
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!