Zoeken

Sarikas & Agayev

Sarikas & Agayev, Rotterdam

Mathenesserplein 99b 3023LA ROTTERDAM Zuid-Holland
3023LA Rotterdam
Zuid-Holland
Website: https://sarikasagayev.nl/
+31103138944
Rotterdam, Zuid-Holland
Advocaten

Bedrijfsprofiel

Sarikas & Agayev Advocaten is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden: letselschade, huurrecht, personen-en familierecht, arbeidsrecht, vreemdelingenrecht, asiel- en vluchtelingenrecht, sociale zekerheidsrecht en bestuursrecht.

Informatie

Direct persoonlijk hulp bij jurisdische problemen. Onze advocaten zijn deskundig en toegankelijk. wij zijn gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden o. Sarikas & Agayev Advocaten adviseert en indien nodig procedeert voor u. A. Soms is een adviesgesprek voldoende om uw rechtspositie te kunnen bepalen. huurrecht vreemdelingenrecht en arbeidsrecht.. Als een zaak geen kans van slagen heeft geven wij dit ook eerlijk aan. Wij staan onze cli nten waar nodig bij op basis van een toevoeging. Voor cli nten die niet in aanmerking komen voor een toevoeging hanteren wij billijke prijzen..

Inhoud

  • Bekijk al onze rechtsgebieden
  • Lees meer
  • Lees meer ?
  • Letselschade
  • Javascript:void(0);

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:sarikas & agayev advocaten - advocatenkantoor in rotterdamsarikas & agayev advocaten | advocaat nodig in rotterdam?

Onze bezoekers over Sarikas & Agayev

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Sarikas & Agayev
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Advocaten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Rotterdam, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Mathenesserplein 99b 3023LA ROTTERDAM Zuid-Holland, Rotterdam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!