Zoeken

Oomen Opslag

Oomen Opslag, Katwijk

Taanderstraat 18b 2222BE Katwijk Zuid-Holland
2222BE Katwijk
Zuid-Holland
Website: https://www.oomenopslag.nl/
071 889 20 06
Katwijk, Zuid-Holland
Opslag

Bedrijfsprofiel

Oomen Opslag biedt opslagplaatsen voor diverse situaties. Men kan opslagboxen huren voor het opslaan van inboedel tijdens een verhuizing. Ook tijdens een renovatie van de woning waarbij men meubels graag uit de weg hebt kan men handig gebruik maken van onze opslagplekken.

Informatie

Oomen opslag is h t bedrijf voor opslagruimte en containerverhuur. Oomen Opslag maakt het niet alleen mogelijk om uw inboedel verwarmd en beveiligd op te slaan in onze opslagruimte ook is het eenvoudig en voordelig mogelijk om een opslagcontainer of zeecontainer op locatie (aan huis of voor de deur) te huren! Dit is ideaal wanneer u gaat verbouwen of wanneer uw woning gerenoveerd wordt. ook levering van opslagruimte aan huis! diverse maten opslagcontainers. Oomen Opslag plaatst de opslagcontainer bij u voor de deur waarna u de storage boxeenvoudig kunt vullen met uw inboedel.

Belangrijkste producten, dienste, merken

Oomen, opslag, opslagplaats, opslagplek, opslagbox

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:opslagruimte huren en mobiele opslag huren - oomen opslag

Onze bezoekers over Oomen Opslag

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Oomen Opslag
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Opslag. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Katwijk, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Taanderstraat 18b 2222BE Katwijk Zuid-Holland, Katwijk
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!