Zoeken

PS: masters @ work

PS: masters @ work, Eindhoven

Aalsterweg 193a 5644 RA Eindhoven Noord-Brabant
5644RA Eindhoven
Noord-Brabant
Website: https://www.mastersatwork.nl
+31 40 246 06 40
Eindhoven, Noord-Brabant
Adviesbureaus

Bedrijfsprofiel

PS: masters @ workAl meer dan 25 jaar zijn wij een werving- en selectiebureau voor functies op MBO-, HBO- en WO-niveau in diverse vakgebieden. Dat doen wij voor het midden- en kleinbedrijf in regio Eindhoven. Wij zijn een carriérecoach voor kandidaten én een sparringpartner voor onze opdrachtgevers op het gebied van arbeidsbemiddeling. PS is een werving en selectiebureau in Eindhoven. Naast werving en selectie is kan PS u ook helpen met Payroll en detachering. Wij zijn gespecialiseerd in de vakgebieden finance, sales, inkoop, marketing, communicatie, logistiek, HR (HRM) en secretarieel. Heeft u hulp nodig bij arbeidsbemiddeling, het vinden van goed personeel of andere recruitment vraagstukken, dan neem dan snel contact op.

Informatie

Toe aan nieuwe uitdaging of op zoek naar perfecte kandidaat? ps is een werving- en selectiebureau voor vacatures in diverse vakgebieden op mbo hbo en wo-niveau. Al meer dan 25 jaar zijn wij een werving- en selectiebureau voor functies op MBO- HBO- en WO-niveau in diverse vakgebieden. . Dat doen wij voor het midden- en kleinbedrijf in regio Eindhoven.

Inhoud

  • +31 40 246 06 40

Belangrijkste producten, dienste, merken

werving en selectiebureau Eindhoven

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:ps: masters @ work | werving- en selectiebureau voor regio eindhoven

Onze bezoekers over PS: masters @ work

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over PS: masters @ work
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Adviesbureaus. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Eindhoven, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Aalsterweg 193a 5644 RA Eindhoven Noord-Brabant, Eindhoven
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!