Zoeken

elegant weaves

elegant weaves, Utrecht

Schakelstede 200 3431 HC Nieuwegein Utrecht
3431 HC Utrecht
Utrecht
Website: https://elegantweaves.nl/peruvian-hair-kopen
085 060 1289
Utrecht, Utrecht
Webwinkels

Bedrijfsprofiel

Elegant weaves is de webshop voor weaves van hoge kwaliteit. Elke weave of extension die wij leveren wordt uitgebreid gecontroleerd, gereinigd en dubbel geweven. Wij leveren weaves en extensions voor lage prijzen maar van hoge kwaliteit! Na iedere geplaatste bestelling neemt een medewerker contact met je op om je inzicht te geven in wanneer je bestelling te verwachten is. Schrik niet van de voordelige prijzen want de weaves zijn van 100% echt haar en van hoge kwaliteit!

Informatie

Vragen? wij helpen u graag!085 060 1289 Quick view 085 060 1289 Contact@elegantweaves. Peruvian hair heeft dezelfde structuur als ander haar uit Peru in Zuid-Amerika. Nl Vragen over dit product ? bel ons085 060 1289 Textuur . Peruaans haar is dik duurzaam en kan herhaaldelijk worden gebruikt en gekruld.

Inhoud

  • Vragen? wij helpen u graag!085 060 1289
  • Quick view
  • 085 060 1289;
  • Contact@elegantweaves.nl
  • Vragen over dit product ? bel ons085 060 1289
  • Textuur

Belangrijkste producten, dienste, merken

Elegant weaves is de online hairextensionspecialist die de weavemarkt naar het volgende niveau tilt. Het bestellen van een weave van hoge kwaliteit hoeft niet onduidelijk en vaag te zijn. Elegant weaves staat voor transparantie, kwaliteit en duurzaamheid. Een haar weave is namelijk niet zomaar een haarstukje, het is een verlenging van je persoonlijkheid. Dat is geen onbelangrijke zaak! Met de weaves van elegant weaves voel je je knap sexy maar toch niet schuldig naar je portemonnee vanwege de redelijke prijzen.

Webwinkel: Ja

Land: ()

Title:peruvian hair kopen

Onze bezoekers over elegant weaves

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over elegant weaves
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Webwinkels. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Utrecht, provincie Utrecht of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Schakelstede 200 3431 HC Nieuwegein Utrecht, Utrecht
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!