Zoeken

Pixelindustries BV

Pixelindustries BV, Haarlem

Phoenixstraat 4 2011KC Haarlem Noord-Holland
2011KC Haarlem
Noord-Holland
Website: http://www.pixelindustries.com/nl/
+31 (0)23 532 34 32
Haarlem, Noord-Holland
Webdesign

Bedrijfsprofiel

Pixelindustries. In 2001 begonnen op een zolderkamer. En nu in 2016 uitgegroeid tot een succesvol digital agency. Ruim 15 jaar ervaring geeft ons de vrijheid om ongebaande paden te betreden. Het verschil durven en willen maken voor het succes van onze klanten. Dat drijft ons.De kunst van het vak schuilt in het interpreteren van de wensen van onze opdrachtgevers. Luisteren, de kern grijpen en verrassen: we bieden je een spiegelbeeld met een disruptief blikveld. Dat is wat we het allerliefste doen. Tegenwicht als inspiratiebron. De belangrijke doorbraken in de wetenschap ontstonden ook niet doordat men braaf binnen de gebaande paden bleef.Tegenwoordig kan iedereen een website maken. Dat is niet langer voldoende. Het gaat om het online boeien van mensen. Als je dit goed doet, kom je in een heel ander speelveld terecht. Daar nemen we je graag in mee. Naar de digitale wereld van vandaag en morgen. Voor ieder vraagstuk komen we samen met jou tot een impactvolle online strategie.Together we create your success story. Pixelindustries

Informatie

Onze missie is om samen met .

Inhoud

  • Pixelindustries nl -

Belangrijkste producten, dienste, merken

Webdesign, webdevelopment, online campagnes, online strategie, e-mail marketing, online marketing

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:pixelindustries full service internetbureau

Onze bezoekers over Pixelindustries BV

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Pixelindustries BV
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Webdesign. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Haarlem, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Phoenixstraat 4  2011KC Haarlem Noord-Holland, Haarlem
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!