Zoeken

Nova Incasso B.V.

Nova Incasso B.V., Groningen

Damsterplein 8 9711SX Groningen Groningen
9711SX Groningen
Groningen
Website: http://www.novaincasso.nl
0854011034
Groningen, Groningen


Bedrijfsprofiel

Nova Incasso is een betrouwbaar en ervaren incassobureau in Groningen en Amsterdam. Incasso op No Pay basis, dus zonder extra kosten.Wanneer uw klant niet op tijd betaalt, ontstaat een lastige situatie. Enerzijds wilt u snel uw geld ontvangen, maar aan de andere kant is het vaak ook belangrijk dat de relatie goed blijft. Besteed daarom uw vordering uit aan een resultaatgerichte specialist met oog voor uw belangen.Kosteloze IncassoNova Incasso is een incassobureau met jarenlange ervaring en een bewezen succesvolle werkwijze. We incasseren al jaren succesvol bij zowel bedrijven als consumenten. Omdat onze aanpak werkt, beloven wij u kosteloze incasso zonder contractverplichtingen. Wij zijn ervan overtuigd dat u ons na een succesvol incassotraject een volgende keer opnieuw weet te vinden! Bekijk hier het overzicht van al onze diensten.Realtime online dossierinzageNova Incasso hecht veel waarde aan transparantie. In uw persoonlijke online omgeving ziet u realtime wat wij op dat moment voor u aan het doen zijn en wat de status van uw vordering is. Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon.Landelijke DekkingNova Incasso is gevestigd in Groningen en Amsterdam en heeft een landelijke dekking. U kunt dus al uw vorderingen bij Nederlandse bedrijven en consumenten bij ons neerleggen.

Informatie

Reglement algemene voorwaarden .

Inhoud

  • Reglement
  • Algemene voorwaarden

Belangrijkste producten, dienste, merken

Incasso, Incassobureau, Gerechtelijke incasso, dagvaarden

Webwinkel: Nee

Land: ()

Onze bezoekers over Nova Incasso B.V.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Nova Incasso B.V.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek . Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Groningen, provincie Groningen of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Damsterplein 8 9711SX Groningen Groningen, Groningen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!