Zoeken

Medicorporate b.v.

Medicorporate b.v., Kerkrade

Kapelweg 48 Kerkrade 6466AV Limburg
6466AV Kerkrade
Limburg
Website: http://medicorporate.com

Kerkrade, Limburg
Medisch

Informatie

D&l graphics is gespecialiseerd in de opmaak van professioneel en exclusief drukwerk. D&L graphics stond aan de basis van dit initiatief als bedenker van dit concept van virtueel trainen voor minimaal invasieve ingrepen. wij profileren ons als een team dat streeft naar perfectie. De kracht echter om zoiets unieks neer te zetten kan alleen maar de som zijn van alle partijen die hier aan hebben deelgenomen. anatomische illustraties nodig? operatiefotografie? congresontwerp? productontwikkeling medische prothese? bij ons kunt u terecht voor databanken met medische en anatomische tekeningen in diverse stijlen. Het bewijst maar weer eens te meer dat een idee dat heel snel ontstaat maar waarvan de haalbaarheid nog eerst maar eens aangetoond dient te worden door vereende krachten enthousiasme met veel inspanning tijd geld en vooral het Geloof in het produkt een hele omwenteling tot stand kan brengen in het nieuwe inzichtelijk leren dat past bij de 21 st eeuw. vraag gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden. we staan u graag te woord.. Daar zijn we met z n allen best trots op. Een speciaal woord van dank aan het ministerie van Economische Zaken (EZ) en de provincies Limburg en Brabant is dan ook wel op zijn plaats voor de subsidie gelden die ter beschikking zijn gesteld ( 2 2M). Zonder hen was dit alles niet realiseerbaar geweest!.

Inhoud

  • Artus - nl -

Webwinkel: Nee

Site IP:213.247.53.179

Land:NETHERLANDS (NL) EINDHOVEN NOORD-BRABANT

Title:medicorporate b.v. | medicorporate

Onze bezoekers over Medicorporate b.v.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Medicorporate b.v.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Medisch. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Kerkrade, provincie Limburg of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Kapelweg  48 Kerkrade 6466AV Limburg, Kerkrade
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!