Zoeken

Jeugdcentrum "buk-ow"

Jeugdcentrum "buk-ow", Keijenborg

Pastoor thuisstraat 22 Keijenborg 7256AX Gelderland
7256AX Keijenborg
Gelderland
Website: http://www.jeugdcentrum.nl

Keijenborg, Gelderland
Maatschappelijk werk

Informatie

na de tocht door het dorp .

Inhoud

  • Foto's - 1314 - sinterklaaspk - index
  • Discobowlen 21 december 2013. meld je hier aan!
  • Foto's - 1314 - sinterklaas - index
  • Foto's - 1314 - apenkooien - index
  • Sinterklaasintocht 24 november. zondag 24 november heeft sinterklaas een bezoek gebracht aan klein-dongen-vaart. na de tocht door het dorp werd de sint in het jeugdcentrum ontvangen door burgemeester van diessen. de diverse groepen van het jeugdcentrum boden de sint een leuk programma aan. na het vertrek van de sinterklaas konden de kinderen meedoen met een spelcircuit. het was een een sfeervolle middag met veel kinderen die het uitstekend naar hun zin hebben gehad.
  • Apenkooien basisschool. 16 november kwamen 46 kinderen naar sportzaal de gaasjes voor het jaarlijkse apenkooien. aan de verhitte gezichtjes te zien hebben de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven.
  • Hubkes - affichehubkes
  • Peuters/kleuters: sinterklaas. zaterdag 16 november was het weer peuter/kleutermiddag en deze keer was het thema sinterklaas. we hadden die ochtend allemaal gekeken naar sinterklaas hoe hij het land binnen kwam en 's middags waren er veel zwarte pieten van de partij. we hebben een mooie kijkdoos gemaakt van zwarte piet en sinterklaas. daarnaast hebben we goed geoefend met zwarte pietenkunstjes, zodat wij zelf ook het dak op kunnen, we waren allemaal geslaagd en kregen een pietendiploma!!!

Webwinkel: Nee

Site IP:109.72.85.37

Land:NETHERLANDS (NL) MIDDELBURG ZEELAND

Title:jeugdcentrum klein-dongen-vaart

Onze bezoekers over Jeugdcentrum "buk-ow"

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Jeugdcentrum "buk-ow"
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Maatschappelijk werk. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Keijenborg, provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Pastoor thuisstraat  22 Keijenborg 7256AX Gelderland, Keijenborg
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!