Zoeken

Fier almere

Fier almere, Almere

Klavergriend 105 Almere 1356KE Flevoland
1356KE Almere
Flevoland
Website: http://www.fier-almere.nl

Almere, Flevoland
Alternatieve genezers

Informatie

Welkom op de site van fier praktijk voor counseling coaching en hypnotherapie. Om me in mijn vakgebied verder te bekwamen volg ik hiervoor regelmatig bijscholingen om nieuwe methodes en technieken te leren. fier staat voor positief krachtig uitdagend. Ik zie mezelf als een begeleider. bewust jezelf zijn is mijn moto. Ik begeleid in het op zoek gaan naar de blokkades die je tegenhouden om het leven te leiden zoals je dat zou willen en die je in onbalans brengen. ieder mens heeft de oplossing(en) voor zijn problemen in zich. . Mijn doel is je te helpen met het verwerken van het probleem waar je mee zit dit een plekje te geven en die hulpbronnen aan te boren die je nodig hebt om je leven weer op het goede spoor te zetten. Hierbij maak ik gebruik van EMDR EFT Mindfulness NLP technieken en cognitieve gedrags therapie. Mijn uitgangspunt is dat jij centraal staat en dat wederzijds respect hierin belangrijk is. Ieder mens draagt hierin zijn of haar verantwoording voor zijn of haar leven. Fier bewust jezelf! is mijn eigen onderneming. Fier staat voor Positief kort krachtig uitdagend en uitnodigend . Bewust jezelf zijn is mijn motto. Mijn visie is dat ieder mens de oplossing(en) in zich heeft. De aanpak van Fier is persoonlijk en mensgericht. Fier helpt je vooruit met als doel je bewust te maken van je mogelijkheden zowel in priv situaties als in je werk. Mijn praktijk is gevestigd in Almere Haven. Ik zie je graag voor een kennismakingsgesprek. .

Inhoud

  • Hypnotherapie almere welkom
  • Fier helpt je vooruit nlp counseling
  • Bewust jezelf coaching
  • Vier hypnotherapie
  • Fier emdr
  • Praktijk almere haven eft

Webwinkel: Nee

Site IP:109.71.48.146

Land:Netherlands (NL)

Title:welkom

Onze bezoekers over Fier almere

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Fier almere
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Alternatieve genezers. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Almere, provincie Flevoland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Klavergriend  105 Almere 1356KE Flevoland, Almere
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!