Zoeken

Tolk jorien

Tolk jorien, Apeldoorn

Schaperstraat 62 Apeldoorn 7331TG Gelderland
7331TG Apeldoorn
Gelderland
Website: http://www.transtolk.nl

Apeldoorn, Gelderland
Maatschappelijk werk

Informatie

Sinds 1995 is transtolk b. Sinds 1995 is Transtolk B. V. V. gevestigd op het transportcentrum coldenhove in maasdijk. gevestigd op het Transportcentrum Coldenhove in Maasdijk. het is een modern bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alle vormen van transport waarbij het zwaartepunt toch is blijven liggen bij het vervoer van groente en fruit en bloemen en planten.. Het is een modern bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in alle vormen van transport waarbij het zwaartepunt toch is blijven liggen bij het vervoer van groente en fruit en bloemen en planten. Met uiterst moderne vrachtauto s met GSM-verbinding en voorzien van koellaadbakken met computergeregelde temperaturen worden ladingen vervoerd naar alle uithoeken van Europa. Vaste lijndiensten naar Parijs en Zuid Frankrijk en groepagevervoer van en naar Oost Frankrijk en Duitsland. In Neunkirchen in Duitsland hebben wij een eigen kantoor met loods en in 2002 hebben wij Cool Logistics Belgi opgericht. Een expeditiekantoor speciaal gericht opvoor het vervoer van fruit uit de havens in Belgi en Zeeland..

Inhoud

  • Stolk; transtolk;transport; internationaal transport; transportbedrijf; maasdijk; westland; koeltransporten; geconditioneerd vervoer; containervervoer; lijndiensten naar parijs en zuid frankrijk; groepagevervoer; vervoer naar de saar; vervoer naar oost frankrijk en duitsland; betrieb

Webwinkel: Nee

Site IP:188.122.77.32

Land:NETHERLANDS (NL) ROTTERDAM ZUID-HOLLAND

Title:transtolk

Onze bezoekers over Tolk jorien

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Tolk jorien
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Maatschappelijk werk. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Apeldoorn, provincie Gelderland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Schaperstraat  62 Apeldoorn 7331TG Gelderland, Apeldoorn
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!