Zoeken

Bormans plant i b.v.

Bormans plant i b.v., Kelpen

Hunselerdijk 7b Kelpen 6037NK Limburg
6037NK Kelpen
Limburg
Website: http://www.bormans-zachtfruit.nl

Kelpen, Limburg
Bloemen en Planten

Informatie

Klik hier voor meer informatie overbormans plant b. Welkom bij Bormans Zachtfruit in Kelpen -Oler. V. Sinds 1999 telen wij aardbeien in de volle grond dit doen wij met veel passie. - zacht fruit Klik hier voor meer informatie overbormans zachtfruit b. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van de lekkerste aardbeien en frambozen. V. - plant . Het telen en oogsten gebeurd via de strikte regels van Golbal Gap. Elk jaar worden in fases nieuwe planten gezet zodat wij van laatst mei tot begin september dagelijks verse aardbeien kunnen verkopen. De aardbei is hoogwaardig fruit en heeft een hoog aandeel antioxidanten. Ze beschermen tegen welvaartziekten zoals diadetes en hart en vaatziekten. Het eten van aardbeien geeft ook een reinigend en verstrakkend effect op de huid. Bovendien is het een prachtige vrucht om te zien een aardbei straalt frisheid en liefde uit..

Inhoud

  • Klik hier voor meer informatie overbormans plant b.v.
  • - zacht fruit
  • Klik hier voor meer informatie overbormans zachtfruit b.v.
  • - plant

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:bormans bv

Onze bezoekers over Bormans plant i b.v.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Bormans plant i b.v.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Bloemen en Planten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Kelpen, provincie Limburg of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Hunselerdijk  7b Kelpen 6037NK Limburg, Kelpen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!