Zoeken

Baro services b.v.

Baro services b.v., Vlaardingen

Dwarssteeg 5 Vlaardingen 3134ED Zuid-Holland
3134ED Vlaardingen
Zuid-Holland
Website: http://www.barotech.nl

Vlaardingen, Zuid-Holland
Bouw- sloopwerken

Informatie

Welkom. Welkom bij BaRo !Problemen bij uw technische dienst? Blijven de financi le en of operationele resultaten onder de maat? Verloopt de communicatie binnen uw technische organisatie of project niet naar wens?Voor een onafhankelijke en deskundige kijk op het functioneren van uw technische dienst projecten en organisatie (MKB of startende onderneming) BaRo Technisch Adviesbureau is gespecialiseerd in het doorlichten van uw technische organisatie op structuur communicatie efficiency kwaliteit en flexibiliteit. baro technisch adviesbureau voor een onafhankelijke en deskundige kijk op het functioneren van uw technische dienst projecten en organisatie (mkb of startende onderneming). Hiervoor wordt als meetinstrument gebruik gemaakt van een zogenaamde Efficiencyscan of Quickscan om probleemgebieden binnen uw technische dienst projecten en of technische organisatie vast te stellen aan te pakken en op te lossen. baro technisch adviesbureau is gespecialiseerd in het doorlichten van uw technische organisatie op structuur communicatie efficiency kwaliteit en flexibiliteit. Immers meten is weten. . Met het doen van aanbevelingen en het ondersteunen van de implementatie daarvan zorgt BaRo Technisch Adviesbureau voor een verbeterde stroomlijning in de bedrijfsvoering van uw onderneming..

Inhoud

  • Quickscan welkom
  • Kwaliteit wie
  • Projecten wat
  • Technisch adviesbureau hoe
  • Mkb waar
  • Structuur algemene voorwaarden
  • Communicatie privacybeleid
  • Disclaimer

Webwinkel: Nee

Site IP:213.75.77.61

Land:NETHERLANDS (NL) AMERSFOORT UTRECHT

Title:www.barotech.nl - welkom

Onze bezoekers over Baro services b.v.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Baro services b.v.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Bouw- sloopwerken. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Vlaardingen, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Dwarssteeg  5 Vlaardingen 3134ED Zuid-Holland, Vlaardingen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!