Zoeken

Dok20

Dok20, Leiderdorp

Hoofdstraat 13 Leiderdorp 2351AA Zuid-Holland
2351AA Leiderdorp
Zuid-Holland
Website: http://www.dok20.nl
071-5768637
Leiderdorp, Zuid-Holland
Uitzendbureaus

Informatie

beperking - pages - werken bij inzowijs asperger Ouders verzorgers inzowijs biedt begeleiding aan kinderen jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 2 t m 30 jaar met een psychiatrische stoornis verstandelijke en of lichamelijke beperking. Inzowijs biedt begeleiding aan kinderen jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 2 t m 30 jaar met een psychiatrische stoornis verstandelijke en of lichamelijke beperking. deze begeleiding kan plaatsvinden in verschillende levensgebieden zoals thuis op school op werk of tijdens de vrijetijdsbesteding. Deze begeleiding kan plaatsvinden in verschillende levensgebieden zoals thuis op school op werk of tijdens de vrijetijdsbesteding.

Inhoud

  • Beperking - pages - werken bij inzowijs
  • Asperger ouders / verzorgers inzowijs biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 2 t/m 30 jaar met een psychiatrische stoornis, verstandelijke en/of lichamelijke beperking. deze begeleiding kan plaatsvinden in verschillende levensgebieden, zoals thuis, op school, op werk of tijdens de vrijetijdsbesteding.   klik voor meer informatie over ons zorgaanbod, onze begeleiders en aanmelden.
  • Studenten verwijzers / instellingen inzowijs biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 2 t/m 30 jaar met een psychiatrische stoornis, verstandelijke en/of lichamelijke beperking. deze begeleiding kan plaatsvinden in verschillende levensgebieden, zoals thuis, op school, op werk of tijdens de vrijetijdsbesteding.   klik voor meer informatie over ons zorgaanbod, onze begeleiders en aanmelden.
  • Pdd-nos scholen inzowijs organiseert begeleiding op scholen in de vorm van individuele begeleiding en begeleiding in kleine groepen.   klik voor meer informatie over ons zorgaanbod, onze begeleiders en aanmelden.
  • Pgb gemeenten inzowijs houdt de ontwikkelingen omtrent de transitie jeugdzorg goed in de gaten en speelt hier op in. wij hebben cliënten in meer dan 80 verschillende gemeenten. wij gaan graag met deze gemeenten in gesprek om kennis te maken en om kansen en mogelijkheden voor onze cliëntgroep te bespreken.
  • Adhd jongeren / jongvolwassenen inzowijs helpt jongeren en jongvolwassenen met een psychiatrische stoornis (autisme, adhd, angstproblematiek e.d.), een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hun eigen leven vorm te geven. de begeleiding kan thuis plaatsvinden, maar bijvoorbeeld ook op school, op werk of tijdens de vrijetijdsbesteding.   wat kan inzowijs voor jou betekenen?
  • Begeleiding over ons inzowijs is een jonge, professionele en ondernemende organisatie met één belangrijk doel: het begeleiden van kinderen en jongeren met een psychiatrische stoornis, zodat zij ondanks hun beperking zo zelfstandig mogelijk kunnen deelnemen aan de samenleving.   klik om verder kennis te maken met inzowijs.
  • Begeleider sitemap
  • Pedagogiek contact
  • Add disclaimer

Webwinkel: Nee

Site IP:188.93.150.31

Land:NETHERLANDS (NL) AMSTERDAM NOORD-HOLLAND

Title:inzowijs: begeleiding voor kinderen en jongvolwassenenen - home

Onze bezoekers over Dok20

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Dok20
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Uitzendbureaus. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Leiderdorp, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Hoofdstraat  13 Leiderdorp 2351AA
 Zuid-Holland, Leiderdorp
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!