Zoeken

Ao-i lijstenmakerij & galerie

Ao-i lijstenmakerij & galerie, Zaandam

Cornelis van Uitgeeststr 2 Zaandam 1508EH Noord-Holland
1508EH Zaandam
Noord-Holland
Website: http://www.ao-i.nl
075-6162646
Zaandam, Noord-Holland
Schoonmaak

Informatie

Lijstenmakerij en galerie in zaandam 075-6162646 op 10 min. inlijsten Openingstijden zaanstad Route lijst Contact lijstenmakerij Lijstenmakerij aluminiumlijst Inlijsten inlijsting Voorbeelden van inlijstingen amsterdam De lijstenmaker inlijstingen Restaureren en of schoonmaken galerie Exposities lijsten ?t kwassie schilderij ophangsysteem Ao-i lijstenmakerij & galerie zaandam Info at ao-i. Een goede inlijsting is een symbiose van beeld en kader. v. Nl passe-partout Zaandam is centraal gelegen in zaanstad. Het kader kan een schilderijlijst zijn of een samenvoeging van een schilderijlijst met een passe-partout. A. op 10 min. Als we het beeld even buiten het kader plaatsen en het kader even in beeld nemen dan zien we dat inlijsten een vak op zich is. ring amsterdam. de lijstenmaker van zaanstad. op maat inlijsten of wissellijst systemen. v.a. ring amsterdam maar ook de regio krommenie (10 min.) wormerveer (10 min.) purmerend (10 min.)en westzaan ( 5 min.) . Het is niet alleen belangrijk dat een afbeelding of object de juist stijl of sfeer lijst krijgt. Ook is het belangrijk dat de afbeelding of object welk u wilt inlijsten op de juiste waardevolle manier wordt ingelijst. Een reclameringsfolder die na twee weken de prullenbak in gaat behoeft niet conserverend ingelijst te worden daar zijn wissellijsten voor. Die pentekening van Dhr. S.Dali moet zelfs nog na 100 jaar in dezelfde conditie uit de schilderijlijst komen. Tussen die twee uitersten ligt het vakgebied van de lijstenmaker annex inlijster. Aanwezig in de lijstenmakerij zijn alle gangbare standaard wissellijsten en een ruime sortering lengtes schilderijlijst..

Inhoud

  • Inlijsten openingstijden
  • Zaanstad route
  • Lijst contact
  • Lijstenmakerij lijstenmakerij
  • Aluminiumlijst inlijsten
  • Inlijsting voorbeelden van inlijstingen
  • Amsterdam de lijstenmaker
  • Inlijstingen restaureren en/of schoonmaken
  • Galerie exposities
  • Lijsten ?t kwassie
  • Schilderij ophangsysteem ao-i lijstenmakerij & galerie
  • Zaandam info at ao-i.nl
  • Passe-partout zaandam is centraal gelegen in zaanstad. op 10 min. v.a. ring amsterdam maar ook de regio krommenie (10 min.), wormerveer (10 min.), purmerend (10 min.)en westzaan ( 5 min.)

Webwinkel: Nee

Site IP:109.72.85.101

Land:NETHERLANDS (NL) MIDDELBURG ZEELAND

Onze bezoekers over Ao-i lijstenmakerij & galerie

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Ao-i lijstenmakerij & galerie
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Schoonmaak. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Zaandam, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Cornelis van Uitgeeststr  2 Zaandam 1508EH Noord-Holland, Zaandam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!