Zoeken

Scheepvaart Participatie V B.V.

Scheepvaart Participatie V B.V., Almere

Rondebeltweg 31 Almere 1329BN
1329BN Almere
Flevoland
Website: http://www.hetscheepvaartmuseum.nl

Almere, Flevoland
Scheepvaart

Inhoud

  •   18.03.2014 black heritage amsterdam tour neem een unieke rondvaart met een persoonlijke gids die de geschiedenis onthult van de afrikaanse diaspora uit de nederlandse gouden eeuw tot heden.
  •   09.08.2013 kom aan boord van de vriendenvloot word vlootvriend en geef het scheepvaartmuseum meer wind in de zeilen! als lid van de vriendenvloot steun je het scheepvaartmuseum bij uitbreiding en behoud van de ...
  •   01.07.2013 topgastvrijheid op een toplocatie steeds vaker cateren we zelf de recepties en besloten feesten in ons gebouw. onze chef-kok en banquet supervisor staan garant voor optimale gastvrijheid op een topl...
  •   09.08.2013 de vereeniging de wereldberoemde maritieme collectie van het scheepvaartmuseum is eigendom van de vereeniging nederlandsch historisch scheepvaart museum.
  •   27.06.2013 de zwarte bladzijde ontdek in het scheepvaartmuseum het verhaal van de grootste scheepsramp uit de nederlandse geschiedenis in de nieuwe tentoonstelling de zwarte bladzijde.
  •   schrijf je in voor onze nieuwsbrief    
  •   24.01.2014 agenda naast onze tentoonstellingen is er nog veel meer te doen in het scheepvaartmuseum. voor jong en oud, van kinderprogramma tot lezing en instaprondleiding.
  • De atlassen geopend 01.04.2014 de nieuwe tenstoonstelling de atlassen, met topstukken uit de wereldberoemde kaarten en atlassencollectie, is op 1 april geopend.
  • Vandaag open : 09:00 - 17:00
  • Vandaag 15 april 1940 naar de maritieme kalender   het vrachtschip ss. 'bernisse' (1915) van de rederij p.a. van es & co. uit rotterdam zinkt als neutraal nederlands schip te narvik (noorwege...

Webwinkel: Nee

Site IP:95.211.4.165

Land:NETHERLANDS (NL) AMSTERDAM NOORD-HOLLAND

Title:het scheepvaartmuseum - welkom

Onze bezoekers over Scheepvaart Participatie V B.V.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Scheepvaart Participatie V B.V.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Scheepvaart. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Almere, provincie Flevoland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Rondebeltweg  31 Almere 1329BN , Almere
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!