Zoeken

Sylvaphane plastics b.v.

Sylvaphane plastics b.v., Tolbert

Feithsweg 14 Tolbert 9356AS Groningen
9356AS Tolbert
Groningen
Website: http://www.sylvaphane.com

Tolbert, Groningen
Bloemen en Planten

Informatie

Wij maken en bedrukken films van (ook meerlaags) polypropeenen cellofaan. Voor de extrusie en confectionering van de zelf geproduceerde en ingekochte materialen heeft Sylvaphane een zeer modern machinepark. ook verzorgen we het ontwerpen van bedrukkingen. In de extrusieafdeling beschikken we over geavanceerde moderne High Density- Low Density- PolyEthyleen en drielaagsextruders. onze afnemers zijn te vinden door heel europa en komen uit uiteenlopende bedrijfstakken. We kunnen met onze flexodrukpersen bedrukken tot 8 kleuren en voor de confectionering van de folie staan ultra moderne sealmachines in verschillende soorten tot onze beschikking. in onze dienstverlening staat kwaliteit centraal. de certificering nen-en-iso 9002 en onze inspanningen op het gebied van het haccp-systeem getuigen daarvan. onze levertijden zijn kort waarbij levering eerder regel dan uitzondering is.. Voor de verwerking van de rollen PolyPropeen en Cellofaan staan er high tech rollen- en vellensnijmachines. Deze machines zijn gehuisvest op productielocaties in Tolbert en onze nieuwe locatie in Leek. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de uitbreiding van deze locatie. Om u als klant slagvaardig te kunnen bedienen hebben we het magazijn voor de ingekochte rollen PolyPropeen en Cellofaan vergroot. .

Inhoud

  • Polyetheen kwaliteit

Webwinkel: Nee

Site IP:194.109.6.98

Land:NETHERLANDS (NL) AMSTERDAM NOORD-HOLLAND

Title:sylvaphane

Onze bezoekers over Sylvaphane plastics b.v.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Sylvaphane plastics b.v.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Bloemen en Planten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Tolbert, provincie Groningen of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Feithsweg  14 Tolbert 9356AS Groningen, Tolbert
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!