Zoeken

Kunst en meer atelier

Kunst en meer atelier, Zeewolde

Schepenveld 40 Zeewolde 3891ZK Flevoland
3891ZK Zeewolde
Flevoland
Website: http://kunstenmeer.nl

Zeewolde, Flevoland
Antiek en kunst

Informatie

Geen categorie Kunstenmeer . Gonny Geurts heet u welkom op de website van Atelier Kunst en meer in Zeewolde haar domein aan het Veluwerandmeer Hier worden gedachten - gevoed door leven en leren - omgezet in kunstwerken Hier wordt het kijken naar de werkelijkheid vanzelf een interpretatie Authentiek herkenbaar invoelbaarMet veel ruimte voor de kijker Hier komt men van kunst genieten en inspiratie opdoen Ook om zelf aan het werk te gaan Kijk maar Op deze website vindt u informatie over GonnyKunst onderverdeeld in verschillende categorie n Schilderijen studies en tekeningenBuitenkunst en kunstprojectenKunst kijken huren kopen ( in uw bedrijf) voorbeelden logo in schilderij kunstenaar in uw bedrijf Wilt u iets aan uw interieur toevoegen? Gonny komt bij u langs met het uitverkoren werk om te passen U betaalt alleen een vergoeding voor de reiskosten die bij aanschaf van het werk vervaltCursussen in haar atelier inhoudelijk praktisch motiverendworkshops en excursiesactiviteiten voor uw groep in overleg ook op locatie Ook kinderen kunnen hier terecht Gonny heeft onderwijservaring en specialisaties in het omgaan met ASS kinderen Gonny vindt veel voldoening in de begeleiding naar uiteenlopende en geheel eigen creaties van ieder individuNieuws Check regelmatig hier ook CV exposities projecten agenda filmpjes.

Inhoud

  • Geen categorie kunstenmeer

Webwinkel: Nee

Site IP:149.210.170.4

Land:NETHERLANDS (NL) AMSTERDAM NOORD-HOLLAND

Title:kunstenmeer - : kunstenmeer

Onze bezoekers over Kunst en meer atelier

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Kunst en meer atelier
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Antiek en kunst. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Zeewolde, provincie Flevoland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Schepenveld  40 Zeewolde 3891ZK Flevoland, Zeewolde
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!