Zoeken

Stichting e & e advies en administratie

Stichting e & e advies en administratie, Valkenswaard

De hutakker 1a Valkenswaard 5552CJ Noord-Brabant
5552CJ Valkenswaard
Noord-Brabant
Website: http://www.stichtingmoet.nl

Valkenswaard, Noord-Brabant
Administratie en boekhoudkantoren

Informatie

Met onderwijs een toekomst! stichting m. Stichting Home met onderwijs een toekomst Over stichting m. Van de 3000 leden van de studentenvereniging zijn er meer dan 2100 donateur van Stichting M. O. O. O. E. E. E. T. heeft een ambachtsschool gebouwd in bobo dioulasso burkina faso. sinds september 2011 gaan er 82 leerlingen naar school!. T. moet Doelstelling m.o.e.t. Waarom burkina faso . T.! De projecten van Stichting M.O.E.T. worden vrijwel volledig gefinancierd door de leden van het A.S.C. A.V.S.V. Het is dan ook een stichting voor en door studenten. AmbachtsschoolMet de steun van de studenten en anderen heeft Stichting M.O.E.T. in 2009 een ambachtsschool kunnen openen in Bobo Dioulasso Burkina Faso. In juli 2012 zijn de eerste leerlingen afgestudeerd en op dit moment gaan er 82 leerlingen naar school! Zij worden opgeleid in een van de volgende ambachten mechanica automechanica metaalbewerking of houtbewerking. Met deze vaardigheden zijn de afgestudeerde leerlingen in staat om hout en metaal te bewerken tot producten en vrachtwagens en auto s te onderhouden en te repareren. Door het verwerven van deze vaardigheden kunnen ze in de toekomst zelfvoorzienend worden en de leefomstandigheden van hun gehele familie verbeteren.LandbouwschoolOp het moment van schrijven is Stichting M.O.E.T. druk bezig met het opzetten van een landbouwschool. Het idee om een landbouwschool te bouwen is ontstaan uit het gegeven dat het overgrote deel van de economie in Burkina Faso agrarisch is. Het vergroten van de agrarische kennis kan daarom veel positieve veranderingen brengen. Met onderwijs een toekomst is en blijft de gedachte van stichting M.O.E.T. en met dit project hopen we daarom het agrarische onderwijs te steunen in Burkina Faso. Op dit moment zijn wij onderzoek aan het doen naar grond in de omgeving van Bobo Dioulasso. Ook wordt er hard gewerkt om een curriculum voor de school samen te stellen..

Inhoud

  • Stichting home
  • Met onderwijs een toekomst over stichting m.o.e.t.
  • Moet doelstelling
  • M.o.e.t. waarom burkina faso

Webwinkel: Nee

Site IP:193.93.175.28

Land:Netherlands (NL)

Title:stichting m.o.e.t.

Onze bezoekers over Stichting e & e advies en administratie

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Stichting e & e advies en administratie
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Administratie en boekhoudkantoren. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Valkenswaard, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
De hutakker  1a Valkenswaard 5552CJ Noord-Brabant, Valkenswaard
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!