Zoeken

Eric bissels beheer b.v.

Eric bissels beheer b.v., Geffen

Kloosterstraat 36 Geffen 5386AT Noord-Brabant
5386AT Geffen
Noord-Brabant
Website: http://www.erikvandongen.nl

Geffen, Noord-Brabant
Administratie en boekhoudkantoren

Informatie

Ontwerpstudio erik van dongen in den .

Inhoud

  • Ontwerpstudio html - intro
  • Airdesign inflatables, speciaal voor gebruik op beurzen en evenementen hebben we een nieuw aantal objecten ontwikkeld die lichtgewicht zijn en perfect van binnenuit te verlichten. naast een aantal standaard vormen en afmetingen kunnen we elke gewenste vorm en maat uitvoeren. een aantal voorbeelden hiervan zijn de b-drop, de u-stand en de c-wall. (ze zijn als .pdf met specificaties hier te downloaden. b-drop, de c-wall en de u-stand.) opblaasbaar voor reclame.
  • Opblaasbare objecten thijs de ruiter, erik van dongen, herma van piekeren, martine zeeman, marieke van der lippe, herma van piekeren? anne karin ten bosch maakt met een bijzondere groep performers en kunstenaars een subtiele voorstelling die steeds door 8 mensen per keer te zien is tijdens het achtendertigste  poetry international festival. de bezoeker wordt ontvangen in een ufo. liggend maakt hij onder leiding van de captain een luisterreis. de ontmoeting met de crew wordt een intense ervaring. reverse is een sf-ontplooimachine voor stadsmensen. de voorstelling verlegt de blik tijdelijk en biedt nieuwe perspectieven op de ontmoeting met de ander. .... op het strand bij duindamse slag is een gigantisch opblaasbaar walvisvormig theater verrezen, waar door amateurs en professionals in harmonieuze samenwerking maar liefst acht keer 'moby dick' wordt uitgevoerd... geoff mcfetridge, geboren in canada en actief in californië, zegt zelf dat hij commercial art maakt en nieuwe cliches bedenkt. een fraaie uitstalling van die commerciële kunst was te zien in de eindhovense tentoonstellingsruimte mu, waar mcfetridge de bezoeker als een alice door zijn wonderland laat reizen. het begint met een reusachtig opblaasbaar potlood, dat geel en boogvormig boven de ingang staat: hier wordt getekend! wij hebben zorg gedragen voor het koepeldak van de ufo. ? hooglied voor een walvis van kunstklank in noordwijk. bijna had herman de melville zijn bestseller ?moby dick? helemaal niet kunnen schrijven. het had maar een haar gescheeld of het was allemaal heel anders gelopen, in die drie dramatische dagen voordat de pequod onder het gezag van kapitein achab vertrok vanuit nantucket voor zijn laatste noodlottige reis. de uitwerking van het decor van het walvistheater dragen wij zorg. voor een impressie van het walvistheater kunt u hier kijken.* in opdracht van kostuumontwerpers nina janssen en pieter verhees hebben wij het opblaasbare gedeelte voor de 'megasect pakken' gemaakt, een internationale theatergroep van steltlopers. * in opdracht van maarten klinkenbijl voor de lopende theatervoorstelling van eric van sauers hebben wij opblaasbare bollen gemaakt die d.m.v. lichtprojectie wereldbollen voorstellen.
  • Opblaasbaar * infopods, opblaasbare informatiezuilen voorzien van printwerk voor een beurs in boston in opdracht van five spices uit den haag. * in opdracht van huibert kloet van 'meyson communicatie' hebben we witte spinnaker tubes gemaakt voor een beurs in neurenberg. * in opdracht van buck design in alkmaar hebben we een opblaasbare, mobiele telefoon als eyecatcher gemaakt. * de 5 meter hoge opblaasbare badeend van florentijn hofman werd op 15 januari te water gelaten bij het nai in rotterdam. * in eigen beheer de c-tree gemaakt voor de verhuur. * in opdracht van de gemeente eindhoven hebben we een opblaasbare pauw voor de promotie van eindhoven. september 2006 * voor thomas vormomgeving b.v. hebben we opblaasbare kegels gemaakt. * in opdracht van jos hachmang een opblaasbaar vliegtuig uitgevoerd voor een expositie in italie. * in opdracht van bc oostende hebben we de mascotte uitgevoerd als ?walker?, een opblaasbaar pak wat ingezet wordt bij promotionele activiteiten. mei 2006 * airlight in eigen beheer voor verhuur. * opblaasbare globe in opdracht van gielissen eindhoven. april 2006voor kostuumontwerpster sanne reichert voor de miele manifestatie hebben we het opblaasbare gedeelte van de opblaasbare jurk gemaakt. voor de stadsschouwburg utrecht hebben we een opblaasbaar projectiescherm gemaakt. december 2005 * konijntje snoepfles voor florentijn hofman. kunstenaar florentijn hofman enorme gele badeend zijn opwachting in de vijver bij het nederlands architectuurinstituut (nai) in rotterdam. deze ligt er alleen om te kijken hoe stabiel het enorme gevaarte is. er zullen ook ingenieurs aan te pas komen. de badeend wordt gemaakt voor de biënnale estuare die op 1 juni van start zal gaan in de franse steden nantes en saint-nazaire en het hele gebied van de monding van de loire. hier doen ongeveer dertig kunstenaars uit de hele wereld aan mee. de enorme gele eend met zijn oranje snavel en lieve zwarte ogen drijft vanaf nantes de loire in etappes van ongeveer tien kilometer naar saint-nazaire. de uitgegroeide badeend is 20 meter hoog, 26 meter lang en 19 meter breed. de grote knul of dame zal worden getrokken door een sleepboot. de aaibare badeend zal ongeveer drie maanden doen over een tocht van zestig kilometer en zal onderweg vijf keer voor twee weken aanleggen. de kunstenaar heeft niet zomaar voor de gele badeend gekozen. de badeend is bekend bij alle nationaliteiten. " iedereen heeft iets met een badeend. hij is een glimlach voor de maatschappij in tijden van globalisering, waar de oceaan onze badkuip is ", aldus hofman.
  • Multimedia presentaties. blob air design
  • Inflatables airlight lucht- (en licht)objecten van ontwerpstudio van dongen.
  • Reclame dit zijn foto?s van het prototype van onze nieuwe ?airlights?, inflatable, intern verlichte lampen. met led?s gloeien ze op in de door u gewenste kleuren. we gaan deze in een aantal verschillende vormen en groottes aanbieden. dit prototype heeft een diameter van 3 meter en een hoogte van 1.20m. hij wordt opgeblazen door een geluidsarme interne ventilator. dat is de blower die het object op druk houdt.

Webwinkel: Nee

Site IP:194.213.126.120

Land:NETHERLANDS (NL) AMSTERDAM NOORD-HOLLAND

Title:ontwerpstudio voor inflatable objects voor reclame, opblaasbaar blowies, opblaasobjecten van ontwerp inflatable giant tot produc

Onze bezoekers over Eric bissels beheer b.v.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Eric bissels beheer b.v.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Administratie en boekhoudkantoren. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Geffen, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Kloosterstraat  36 Geffen 5386AT Noord-Brabant, Geffen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!