Zoeken

Henk baron bouw

Henk baron bouw, Grootegast

Lutjegasterweg 42 Grootegast 9861AR Groningen
9861AR Grootegast
Groningen
Website: http://www.henkbaron.nl

Grootegast, Groningen
Bouw- sloopwerken

Informatie

Kerststallen in orientalis Zonsondergang in de ooijpolder Anwb streetwise in leuth Indrukwekkende uitvaart theo verstege Verkeerd gebruik bladcontainers in de gemeente ubbergen. De Stuurgroep Herindeling heeft voor de nieuwe MUG-gemeente (Millingen-Ubbergen-Groesbeek) de heer Wiljan Looijen benoemd als beoogd algemeen directeur secretaris en de heer Edwin van der Velde als beoogd directeur bedrijfsvoering. Basisschool bijenveld in leuth in gebruik. Beide heren gaan vanaf 1 januari 2015 de offici le startdatum van de nieuwe gemeente aan de slag in hun nieuwe functies. Jubileumboom blixem internet geplant. Tot die tijd blijven ze hun huidige functies bekleden. Sint nicolaas bij de ooijse tuinopa s Fotoalbum Zie de foto?s. Zie de foto?s Politie actie in millingen aan de rijn. Evenementen en andere activiteiten. . Wiljan Looijen is momenteel algemeen directeur gemeentesecretaris van de gemeente Groesbeek. Hij zal naast zijn huidige functie vanaf 1 januari 2014 de rol van projectleider Herindeling op zich nemen. Hij neemt deze rol over van Nico van den Bergh. Voordat de heer Looijen in 2002 in dienst trad bij de gemeente Groesbeek was hij onder andere gemeentesecretaris van Millingen aan de Rijn en gemeentesecretaris hoofd financi n van de gemeente Langbroek. Wiljan Looijen begon zijn carri re in 1980 als medewerker financi n van de gemeente Dodewaard. Edwin van der Velde is sinds 4 jaar hoofd financi n van de gemeente Groesbeek. Tevens is hij loco-gemeentesecretaris van Groesbeek. Daarvoor heeft hij onder ander gewerkt bij de gemeente Arnhem als hoofd bedrijfsvoering van Sportbedrijf Arnhem en bij de gemeente Hellendoorn was hij beleidsmedewerker welzijn en cultuur. De werving- en selectieprocedure voor beide directiefuncties is afgelopen oktober intern opgestart binnen de drie gemeenten. Om de procedure zorgvuldig te laten verlopen is voor de selectiecommissie een externe onafhankelijke voorzitter aangesteld. De procedure is begeleid door een extern werving- en selectiebureau. Een assessment was onderdeel van de sollicitatieprocedure. Links Wiljan Looijen en rechts Edwin van der Velde..

Inhoud

  • Kerststallen in orientalis
  • Zonsondergang in de ooijpolder
  • Anwb streetwise in leuth
  • Indrukwekkende uitvaart theo verstege
  • Verkeerd gebruik bladcontainers in de gemeente ubbergen.
  • Basisschool bijenveld in leuth in gebruik.
  • Jubileumboom blixem internet geplant.
  • Sint nicolaas bij de ooijse tuinopa's
  • Fotoalbum
  • Zie de foto?s.
  • Zie de foto?s
  • Politie actie in millingen aan de rijn.
  • Evenementen en andere activiteiten.

Webwinkel: Nee

Site IP:94.124.120.40

Land:NETHERLANDS (NL) ROOSENDAAL NOORD-BRABANT

Title:henkbaron.nl

Onze bezoekers over Henk baron bouw

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Henk baron bouw
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Bouw- sloopwerken. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Grootegast, provincie Groningen of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Lutjegasterweg  42 Grootegast 9861AR Groningen, Grootegast
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!