Zoeken

Bais legal

Bais legal, Amersfoort

Frederik van blankenheymstraat 14 Amersfoort 3817AG Utrecht
3817AG Amersfoort
Utrecht
Website: http://www.baislegal.nl

Amersfoort, Utrecht
Advocaten

Informatie

Bais legal staat voor kwaliteit flexibiliteit en transparantie. . no-nonsense is daarbij h t sleutelwoord. Met deze gedachte is in 2010 advocatenkantoor BAIS Legal opgericht. Als de financi le crisis namelijk n ding in de advocatuur pijnlijk duidelijk heeft gemaakt is het dat een stempel van de grote gerenommeerde advocatenkantoren op een juridisch advies of opinie niet altijd garantie biedt. BAIS Legal is bescheiden qua grootte maar kan zich kwalitatief meten met de Top 50 van advocatenkantoren in Nederland. Het kantoor bestaat uit- en werkt samen met advocaten die in het verleden zelf bij toonaangevende kantoren hebben gewerkt. Inhoudelijk is de dienstverlening dus zeker zo hoogwaardig maar door de kortere lijnen biedt BAIS Legal de cli nt weer de aandacht die hij verdient. De advocaten die voor BAIS Legal werken hebben een grote passie voor het recht en plezier in hun werk. Ze zijn toegankelijk en vinden het leuk om cli nten te helpen. Zij hebben ten minste tien jaar relevante ervaring dus zijn volwaardig sparring partner. Dienstverlening pur sang ontdaan van alle poespas. Dus geen chique kantoorpand binnen de Amsterdamse grachtengordel of aan de Zuidas geen opzichtig wagenpark en ook geen excessieve winstdelingen. Dat vertaalt zich in kwalitatief hoogwaardig advies tegen een scherp tarief..

Inhoud

  • Amersfoort home
  • Legal financieel recht
  • Bais hester bais
  • Home contact
  • Advocaat nl

Webwinkel: Nee

Site IP:93.94.226.71

Land:Netherlands (NL)

Title:home • bais legal

Onze bezoekers over Bais legal

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Bais legal
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Advocaten. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Amersfoort, provincie Utrecht of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Frederik van blankenheymstraat  14 Amersfoort 3817AG Utrecht, Amersfoort
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!