Zoeken

Jurek klusbedrijf

Jurek klusbedrijf, Wernhout

Kleine heistraat 16k050 Wernhout 4884ME Noord-Brabant
4884ME Wernhout
Noord-Brabant
Website: http://www.jurekklusbedrijf.nl

Wernhout, Noord-Brabant
Bouw- sloopwerken

Informatie

Foto s Contact Offerteaanvraag Welkom op de site van jurek klusbedrijf. Ddlevelsmenu. Wij zijn vanaf nu ook online te vinden en kunt u 24 7 onze gegevens raadplegen. Setup( 1 topbar 0 0 )Welkom op de site van Jurek KlusbedrijfIk zal me eerst even kort voorstellen. Bekijk ook binnenkort een aantal foto s van de eerder afgeronde projecten. Mijn naam is Jurek Jerkins ik ben al jaren trots eigenaar van mijn klusbedrijf. Voor een offerteaanvraag kunt u ook op de site terecht.mocht u nog vragen of wensen hebben neem dan gerust contact op. Home Diensten Index 09-06-2012 Jurek klusbedrijf . Ik ben gevestigd in Wernhout.Jurek Klusbedrijf is een zeer dynamisch bedrijf dat zich vooral richt op service en kwaliteit.Wij werken al jaren met plezier en houden ons altijd aan de gemaakte afspraken.Wij zullen dus nooit op eigen houtje stappen zetten zonder u daarover te informeren.Verder denken wij dat goede communicatie een must is voor continuiteit en om vele fouten en misverstanden te voorkomen.En mocht u ergens niet uitkomen en niet weten hoe en wat aangepakt moet worden.Geen zorgen ervaring heeft ons geleerd te improviseren.Wij kunnen u altijd helpen bij het bedenken en uitvoeren van de gewenste klus van A tot Z.Tot slot maken wij ook geen onderscheid tussen particulieren en bedrijven wij pakken dus zowel grote als kleine klussen aan..

Inhoud

  • Foto's
  • Contact
  • Offerteaanvraag
  • Welkom op de site van jurek klusbedrijf.wij zijn vanaf nu ook online te vinden en kunt u 24/7 onze gegevens raadplegen.bekijk ook binnenkort een aantal foto's van de eerder afgeronde projecten.voor een offerteaanvraag kunt u ook op de site terecht.mocht u nog vragen of wensen hebben neem dan gerust contact op.
  • Home
  • Diensten
  • Index
  • 09-06-2012
  • Jurek klusbedrijf

Webwinkel: Nee

Site IP:31.170.161.110

Land:UNITED STATES (US) AMSTERDAM OHIO

Title:jurek klusbedrijf

Onze bezoekers over Jurek klusbedrijf

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Jurek klusbedrijf
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Bouw- sloopwerken. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Wernhout, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Kleine heistraat  16k050 Wernhout 4884ME Noord-Brabant, Wernhout
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!