Zoeken

Onderhoudsbedrijf saro

Onderhoudsbedrijf saro, Kruiningen

Hugo de grootstraat 1 Kruiningen 4416ED Zeeland
4416ED Kruiningen
Zeeland
Website: http://onderhouds-klus-bedrijf-saro.nl

Kruiningen, Zeeland
Bouw- sloopwerken

Informatie

Voor al uw klussen om en in het huis. Welcom op de site van saro Home afhankelijk Ons bedrijf s over verbouwingen en de aan dacht in de media voor badkamers en keukens kan het niet uitblijven of je raakt geinfecteerd door het verbouwingsvirus.

Inhoud

  • Welcom op de site van saro home
  • Afhankelijk ons bedrijf
  • S over verbouwingen en de aan dacht in de media voor badkamers en keukens kan het niet uitblijven of je raakt geinfecteerd door het verbouwingsvirus.met de huidige rentestanden en enige zelfwerkzaamheid is het mogelijk voor een redelijk maandbedrag de badkamer/keuken te vernieuwen of een centrale verwarming in je huis aan te leggen. uitgangspunt van onze site is iedereen zoveel mogelijk op een verantwoordel manier zelf te laten doen in zijn huis waarbij wij de ondersteuning leveren. deze ondersteuning kan elk moment aangepast worden aan de behoefte die onstaat tijdens de verbouwing. bij het vernieuwen van de badkaer of keuken ligt het voor de hand dat het leiding werk aangepast moet worden foto album werkzaamheden
  • Maar ook bij een doorbraak van woonkamer naar keuken komt het voor dat de cv- leiding en of de stopcontacten in de weg zitten daarom is het nodig in een zeer vroeg stadium te inventariseren welke dingen er gedaan moeten worden en waarbij je hulp nodig hebt. deze hulp kan varieren van een informatief gesprek tot en met de complete uitvoering door ons foto album 2
  • Uwbouwassistent door het grote aanbod op televisie van programma foto album 3

Webwinkel: Nee

Site IP:109.235.74.4

Land:NETHERLANDS (NL) ALKMAAR NOORD-HOLLAND

Title:onderhouds & renovatie bedrijf saro - home

Onze bezoekers over Onderhoudsbedrijf saro

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Onderhoudsbedrijf saro
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Bouw- sloopwerken. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Kruiningen, provincie Zeeland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Hugo de grootstraat  1 Kruiningen 4416ED Zeeland, Kruiningen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!