Zoeken

Q-ware automatisering

Q-ware automatisering, Dordrecht

Maxwellstraat 55 Dordrecht 3316GP Zuid-Holland
3316GP Dordrecht
Zuid-Holland
Website: http://www.q-ware.nl
078-6531820
Dordrecht, Zuid-Holland
Automatisering

Informatie

Q-ware automatisering levert sinds 1993 advies en ondersteuning aan ondernemingen met 5 tot 500 werkplekken. Met IP telefonie van Q-Ware is het niet meer nodig om op iedere vestiging een telefooncentrale te plaatsen. een dergelijke diversiteit aan relaties vergt flexibiliteit als het gaat om het maken van afspraken die betrekking hebben op de te leveren dienstverlening. Meerdere vestigingen en thuiswerkers kunnen gebruik maken van n virtuele telefooncentrale. deze afspraken worden dan ook per onderneming op maat gemaakt en opgesteld in een service level agreement (sla). Alle medewerkers gebruiken de virtuele telefooncentrale die wij aan de onderneming beschikbaar stellen en voor de onderneming beheren. . Er zijn vele voordelen. Ondernemingen hoeven niet meer te investeren in een telefooncentrale medewerkers zijn niet meer locatie gebonden en kunnen van meerdere locaties bellen en gebeld worden. Een nieuwe vestiging of thuiswerker is snel operationeel..

Inhoud

  • Q-ware qware agn automatiseringsgroep dordrecht ict exact dealer service onderhoud diensten automatisering bedrijfsinformatie

Webwinkel: Nee

Site IP:212.121.96.26

Land:NETHERLANDS (NL) DRONTEN FLEVOLAND

Title:welkom bij q-ware automatisering

Onze bezoekers over Q-ware automatisering

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Q-ware automatisering
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Automatisering. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Dordrecht, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Maxwellstraat    55 Dordrecht 3316GP Zuid-Holland, Dordrecht
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!