Zoeken

Antiekhandel jansen v.o.f.

Antiekhandel jansen v.o.f., Vriezenveen

Westeinde 326 Vriezenveen 7671CM Overijssel
7671CM Vriezenveen
Overijssel
Website: http://www.jansenantiek.com

Vriezenveen, Overijssel
Antiek en kunst

Informatie

Jansen antiek goedkope bureaus. In Nederland is de invloed van het prinselijk hof niet noemenswaardig op de smaak van de welgestelde burger. globe wernicke boekenkast aanbieding. In Den Haag was het niet zoals in Frankrijk waar de adel de maak van het hof moest volgen die dan werd nagevolgd door lieden van mindere status. klokken kopen. Ook in Engeland was de adel niet verplicht de smaak van het hof te volgen maar men diende zich volgens de moraal van die tijd te meubileren zoals men aan zijn stand verplicht was. captain chair bureaustoel.. Dat zal ook het geval zijn geweest in Den Haag Amsterdam Rotterdam en andere grote steden. De Nederlandse maatschappij was niet opgebouwd als een piramide zoals in de meeste Europese landen mar de maatschappelijke rangorde was eivormig of buikig. Dat betekent dat het merendeel van de Nederlandse achttiende-eeuwse interieurs werd gemeubileerd naar de smaak van de bemiddelde burger. In Nederland zijn ook grote aantallen meubelen gemaakt voor lieden met bescheiden middelen zoals blijkt uit een deel van de meubelen zie zijn bewaard gebleven Dat zou ook de reden kunnen zijn dat de aanblik van veel Nederlandse meubelen een gevoel van welbehagen geeft in plaats van zoals bij Franse meubelen een gevoel van weelde en overdaad. Het doorsnee Nederlandse meubel komt nog het meest overeen met de beschrijving van de hutspot die de Britse historicus Simon Schama zo vindt passen bij de Nederlandse volksaard Rijk maar niet overvloedig bescheiden maar niet karig ..

Inhoud

  • Eethoek home
  • Bureaustoelen contact
  • Theekast bureaus
  • Staande klokken bureaustoel
  • Antieke boekenkasten kasten
  • Huisontruiming tafels
  • Bankierslamp klokken
  • Verkoop antiek lampen
  • Antiek staand horloge huisontruiming
  • Inkoop antiek woning inrichting en accessoires

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:jansen antiek

Onze bezoekers over Antiekhandel jansen v.o.f.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Antiekhandel jansen v.o.f.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Antiek en kunst. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Vriezenveen, provincie Overijssel of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Westeinde  326 Vriezenveen 7671CM Overijssel, Vriezenveen
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!