Zoeken

4 redenen om bekers te laten bedrukken voor jouw bedrijf

Reclame voor je bedrijf, soms is dit nog best wel een lastige opgave. Je wil als bedrijf natuurlijk opvallen tegenover je concurrenten. Daarom kan het nog best lastig zijn om op een originele manier reclame te maken. Je hoeft niet meteen een hele video te maken om goede reclame neer te zetten. Je kunt ook heel goed bekers bedrukken. Benieuwd waarom? We hebben vier redenen voor je op een rijtje gezet!

1. Creëer op een goedkope manier een uniek product

Een van de grootste voordelen van het bedrukken van bekers is dat je op een goedkope manier een uniek product kunt neerzetten. Er zijn veel verschillende online tools en diensten beschikbaar die je kunnen helpen bij het bedrukken van je bekers. Zo hoef je hier niet zelf mee te puzzelen en geen apparatuur speciaal aan te schaffen. Laat je bekers dus bedrukken door een andere partij, zodat je zeker weet dat je blij bent met het eindresultaat.

2. Je hebt een groot bereik bij het publiek

Een ander voordeel dat komt kijken bij het bedrukken van bekers is dat je een groot bereik hebt. Bekers zijn namelijk zeer praktisch en wordt door bijna iedereen gebruikt. Op kantoor worden bijvoorbeeld koffiebekers gebruikt. Maar je kunt ook denken aan bekers die gebruikt worden bij evenementen. Wat is jou doelgroep en op welke manier zetten zij bekers in?

3. Je kunt de bekers bedrukken zoals jij wil

Een ander leuk aspect van het bedrukken van bekers is de creatieve vrijheid die het biedt. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende soorten bekers. Maar ook met kleur en ontwerpen kun je helemaal los gaan. Zo kun je een unieke look creëren voor jou bekers. Wil je dat jouw bekers opvallen? Dan kun je kiezen voor knalroze of lime groene bekers. Wil je het liever subtiel houden? Dan druk je er alleen je logo op. Het is maar net wat jij als bedrijf wil uitstralen.

4. Breng je bedrijf dichter bij elkaar

Waarschijnlijk sta je hier niet snel bij stil, maar het bedrukken van bekers werkt ook goed op sociaal vlak voor je bedrijf. Het kan namelijk een geweldige manier zijn om samen te werken met collega’s. Zo kun je allemaal een eigen ontwerp maken. Ga eens een middag plakken en knippen met je werknemers en kijk wat hieruit komt. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten gaan en misschien komt de officiële bedrukking hieruit.

Het bedrukken van bekers is dus een leuke en creatieve manier om je bedrijf te laten zien. Het biedt talloze mogelijkheden voor ontwerp en creativiteit. Daarnaast is het praktisch en kan het gebruikt worden om een groot publiek te bereiken.

X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!