Zoeken

Veni vidi vici b.v.

Veni vidi vici b.v., Helvoirt

Oude bossche baan 43 Helvoirt 5268KS Noord-Brabant
5268KS Helvoirt
Noord-Brabant
Website: http://www.venividivici.info

Helvoirt, Noord-Brabant
Apotheken

Informatie

Welkom bij veni vidi vici classic cars b. Oldtimers rijden net als moderne auto s over het algemeen op diesel lpg of benzine. V. Maar er zijn nogal wat soorten benzine. liefde en passie voor klassiekers dat is wat wij hebben! ons bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van klassieke auto s en oldtimers en kan hiervoor door jarenlange ervaring gebruik maken van een uitgebreid netwerk. Welke soort kunt u nu het beste gebruiken voor uw oldtimer? Let op met ethanol en octaan. op zoek naar een unieke auto? kijk dan even in onze voorraad of er iets van uw gading tussen zit. ook kunt u ons een zoekopdracht geven. dit kost u niets en is geheel vrijblijvend. heeft u een klassieker en wilt u deze verkopen? dan bent u bij ons aan het juiste adres! wij kunnen de auto direct van u kopen of wij plaatsen uw auto op onze site die dagelijks veel bezoekers heeft.. Waarschijnlijk weet u al dat u in het buitenland goed op moet letten welke benzine u tankt. In het buitenland voornamelijk in Frankrijk wordt namelijk nog al eens 10% bio-ethanol aan de benzine toegevoegd. De benzine wordt dan ook wel E10 brandstof genoemd. In Nederland gebeurt dit ook maar het percentage ethanol ligt hier lager op ongeveer 5%. Desondanks kan ethanol de brandstofleidingen van uw oldtimer flink aantasten al helemaal als het percentage boven de 10% ligt. Geen E10 of E5 tanken dus maar wat dan wel? Voor oldtimers op benzine zijn er een aantal mogelijkheden. Bij de meeste tankstations is Euro 95 en Super 98 verkrijgbaar. De getallen verwijzen in dit geval naar het octaangetal van de benzine. Hoe hoger het octaangetal hoe hoger de klopvastheid. Dit betekent dat de benzine minder spontaan ontbrandt wat tot een hoger motorvermogen leidt. Vroeger werd er tetraethyllood aan benzine toegevoegd een stof die het octaangetal sterk verhoogde. Aangezien veel oldtimers zijn gebouwd in een tijd dat deze giftige stof nog werd toegevoegd doet u er goed aan om Super 98 te tanken in plaats van Euro 95. Er is anders kans dat uw motor gaat pingelen met slijtage tot gevolg. Doordat er tegenwoordig geen lood meer wordt toegevoegd aan benzine heeft uw oldtimer kans op klepzetelslijtage. Ook als u Super 98 tankt. Door het verdwijnen van lood uit de benzine is namelijk het smerende vermogen van de benzine afgenomen. Gelukkig is hier iets aan te doen. Er zijn additieven op de markt die u zelf aan de benzine toe kunt voegen. Deze additieven bevatten loodvervangende stoffen of octaanboosters. Er zijn ook toevoegingen die allebei deze stoffen bevatten. .

Inhoud

  • Verkoop bekijk meer

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:veni vidi vici

Onze bezoekers over Veni vidi vici b.v.

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Veni vidi vici b.v.
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Apotheken. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Helvoirt, provincie Noord-Brabant of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Oude bossche baan  43 Helvoirt 5268KS Noord-Brabant, Helvoirt
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!