Zoeken

Shalom consultancy

Shalom consultancy, Bennebroek

Narcissenlaan 32 Bennebroek 2121SL Noord-Holland
2121SL Bennebroek
Noord-Holland
Website: http://www.shalomconsultancy.nl

Bennebroek, Noord-Holland
Accountants

Informatie

!-- image85 new image() image85. Welkom op de website van Ronald Plat. Src images 1 85. Ik ben op 1 september 2009 gestart met een accountants- en belastingadvieskantoor van huis uit. Jpg -- !-- image82 new image() image82. Ik richt me op ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf als accountant en fiscaal adviseur. Src images 1 82.jpg -- !-- image97 new image() image97.src images 1 97.jpg -- Wilt u meer weten over mijn ervaring en expertise? Accountancy !-- image93 new image() image93.src images 1 93.jpg -- !-- image91 new image() image91.src images 1 91.jpg -- - p - 1 - 25 - home Belastingadvies !-- image95 new image() image95.src images 1 95.jpg -- Consultancy . Daarnaast treed ik ook op als kwaliteitsmanager voor andere accountantskantoren die ondersteuning nodig hebben bij hun kwaliteitsbeleid en de implementatie van wetgeving in hun dagelijkse praktijk. Kenmerk van mijn manier van werken is dat ik op informele manier betrokken wil zijn bij mijn klanten op financieel en fiscaal gebied. Mijn doel is om maatwerk te leveren en toegevoegde waarde tegen een betaalbare prijs die lager ligt dan de meeste andere accountantskantoren. Mijn eigenschappen zijn inzicht onderscheidingsvermogen en praktische doelgerichtheid. Hierin wil ik oprecht rechtvaardig en eerlijk optreden zowel in tarifering als in het coachen van mijn klanten. .

Inhoud

  • Wilt u meer weten over mijn ervaring en expertise?
  • Accountancy
  • - p - 1 - 25 - home
  • Belastingadvies
  • Consultancy

Webwinkel: Nee

Site IP:109.237.223.65

Land:Netherlands (NL)

Title:shalom consultancy

Onze bezoekers over Shalom consultancy

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Shalom consultancy
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Accountants. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Bennebroek, provincie Noord-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Narcissenlaan  32 Bennebroek 2121SL Noord-Holland, Bennebroek
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!