Zoeken

Stucmatch

Stucmatch, Rotterdam

Gemshoorn 18 3068HL Rotterdam Zuid-Holland
3068HL Rotterdam
Zuid-Holland
Website: http://stucmatch.nl
0624613066
Rotterdam, Zuid-Holland
Stukadoor

Bedrijfsprofiel

Bij StucMatch maken we het eenvoudig om de perfecte stukadoor te vinden voor uw project. Of u nu uw badkamer wilt laten stucen, een betonlook afwerking wilt, of ander stucwerk in huis nodig heeft, ons platform verbindt u met ervaren en betrouwbare vakmensen.Hoe werkt het? StucMatch biedt een gebruiksvriendelijk systeem waarin u snel en gemakkelijk offertes kunt aanvragen en vergelijken. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten en kunt u de beste vakman kiezen op basis van prijs en kwaliteit.Daarnaast faciliteren wij de communicatie en betaling, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over administratieve rompslomp. Onze aangesloten stukadoors zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun vakmanschap en betrouwbaarheid, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig resultaat.

Informatie

Ontvang de beste prijs voor je stucwerk. Stucmatch heeft me echt geholpen bij het vinden van een stukadoor voor mijn plafond ik ben ontzettend blij met het resultaat! De stukadoor heeft werkelijk fantastisch werk geleverd en ik ben zo dankbaar dat ik hem via Stucmatch heb gevonden. wij hebben een netwerk van meerdere top stukadoors voor de best prijs per m2. Het was heel fijn om achteraf gemakkelijk te kunnen betalen met een betaallink via Stucmatch en de stukadoor heeft het hele plafond in slechts 2 dagen gestuct.

Inhoud

  • Hoe vind ik de beste stukadoor?
  • Moet ik voorrijkosten betalen?
  • Aanmelden stukadoors
  • Ga naar de inhoud
  • Hoelang duurt het voordat ik een stukadoor heb?
  • Hoelang heb ik garantie?
  • Moet ik aanbetalen?

Belangrijkste producten, dienste, merken

Wij bieden stukadoors aan

Webwinkel: Nee

Land: ()

Title:stukadoor kosten berekenen - stucen vanaf €9,5 per meter

Onze bezoekers over Stucmatch

Helaas zijn er nog geen beoordeling, vul deze als eerste in!

Geef uw mening over Stucmatch
Niet gevonden wat u zocht? Bekijk alle bedrijven in de rubriek Stukadoor. Beperk het zoeken op rubriek tot plaats Rotterdam, provincie Zuid-Holland of geheel Nederland. Heeft u gevonden wat u zocht? Deel dit dan met anderen!
Gemshoorn 18 3068HL Rotterdam Zuid-Holland, Rotterdam
X

Log in om een bericht te plaatsen

U dient aan te melden om een beoordeling te plaatsen:

Naam:
Wachtwoord:
Annuleren
X

Let op:
Er komen meldingen binnen van valse facturen. Oplichters doen zich voor als zijnde onze legitieme gids. Bedrijfstelefoongids is echter een gratis service.
Wij zullen nooit zomaar een factuur sturen, niet betalen dus!